Потресаващо разкритие за неврокопски герои от затвора в Бобов дол: Марио Христов от Гоце Делчев, който закла баба си, понечи да изнасили Марин Костов – Фашиста, двамата се сбили и Марио наръгал Фашиста!

Марин Костов - Фашиста

Марин Костов – Фашиста

Марио Христов от град Гоце Делчев, прочул се в цяла Бъл­гария като извършител на кървавото убийство на баба си преди година и повече в града, отново се прояви като кръвожаден звяр в затвора в Бобов дол. 22-годишният Марио Христов получи присъдата това лято от Благоевградския ок­ръжен съд за това, че нанесъл 18 прободни рани с нож, а след това още няколко с брадва по 77-годишната си баба Магда­лина в дома им в Гоце Делчев.

Кървавото престъпление бе извършено на 22 януари 2014 г. Преди това двамата се скарали жестоко. Младежът, който имал проблеми с дрогата, бил убеден, че тя му прави магии и била отговорна за това, че не му върви в живота. Изнервен от този     факт, той грабнал кухненския нож и я заклал. След това свалил тялото в ма­зето, където

Продължил да я налага с брадвата. След като извършил убийството, Марио отишъл при местния свещеник и при­знал за деянието. На след­ващия ден бил арестуван. Убийството е извършено с особена жестокост и по мъ­чителен начин, категорична е прокуратурата. Психиатрич­ната експертиза пък устано­вила, че Христов страда от личностно разстройство за­ради дрогата, но е вменяем и напълно разбира постъпки­те си. Делото срещу него бе проведено по реда на съкра­теното съдебно   следствие.

Така пледираната от прокурора присъда от 20 години затвор бе намалена с една трета и тя вече е 13 години.

За съжаление това наказание вместо да промени нещо в него, то го превръща в още по-ужасяващ звяр, твърдят източ­ници на Топ Преса от зандана в Бобов дол, където Марио излежава присъдата си. Те ни разкриха и сензацията, станала преди дни, къ­дето Ма­рио на­ръгал с нож своя съгражданин, прочул се по делото „Кокаинови крале” – Марин Костов – Марин Фашиста.

Неврокопчанинът Марин Костов бе заловен, пренасяйки в сто­маха си първокачествената дрога под формата на 90 кап­сули, всяка с тегло 12,5 гра­ма. След операция медици от болницата в Петрич извадиха погълнатите от него капсули кокаин. Дрогата бе оценена на 95 000 лв. По-късно стана ясно, че той е част от орга­низирана група за трафик на дрога от Доминиканската ре­публика към България.

Преди дни Марио и Костов са се спречкали сериозно. Слуховете в затвора в Бо­бов дол, донасят, че по всяка вероятност Марио е искал секс от Фашиста или е ис­кал да го насили. Фашиста му се възпротивил, послед­вала свада и Марио наръгал коаиновото муле. По настояще Фашиста бере душа в болница, състоянието му е стабилизирано и засега няма опасност за живота му.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене