2 дни до финала на първия етап от конкурса „Любим учител“, гласувайте за своя фаворит! Математичката в училището в Крупник Мартина Георгиева води с 5414 гласа

Остават 2 дни, в които може да подкрепите своя фаворит за „Любим учител“. Първият кръг от гласуването приключва точно в 00:00 на 15.11. /неделя/.

В тазгодишния конкурс, организиран за 3-та поредна година от най-големия всекидневник на Югозападна България – вестник „Струма“, с подкрепата на РИО в Благоевград, участват 34 училища в Пиринско. В първия етап ученици от всяко училище попълваха анонимни анкети, с които номинираха своите любими учители. Всички желаещи могат да подкрепят фаворитите си, като гласуват онлайн за тях на сайта ни struma.bg.

Лидер в класацията до момента с 5414 гласа е математичката от крупнишкото училище Мартина Георгиева, следвана от колежката си Здравка Новоселска с 3540 гласа. До полунощ в неделя вашият глас може да предизвика обрат в класирането. Гласувайте за своя фаворит, покажете уважението и обичта си към учителя, който заслужава да бъде отличен за любовта си към професията и децата. Гласувайте!

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене