Футболистът Радослав Моллов от Гоце Делчев падна на колене и подари сърцето си на красивата Айсел, нападателят Боби Хазуров: Младоженците на годината

138-24-01-61Футболното съсловие от Югозапада заля най-новото семейство в Гоце Делчев Радослав Моллов и Айсел Перухова с честитки за щастие и любов. Халфът на „Пирин” (Гоце Делчев) Радослав Моллов заведе до олтара красивата Айсел на пищна сватба с 300 гости. Кумуваха им Мариана и Красимир Черкезови. Радослав и Айсел направиха фурор със сребрист мерцедес с регистрационна табела „Младоженци”.

138-24-01 10

Известният нападател от Гоце Делчев Боби Хазуров вдигна тост и отсече: „Младоженците на годината”, а треньорът Иван Атанасов пожела на влюбените много здраве, щастие и успех в семейството и футбола. Родителите на младоженците – Зейнет и Зейнил Перухови и Звезда и Трендафил Моллови нито за миг не се умориха да приемат хиляди поздравления за щастливото събитие.

138-24-01 151

Двойката подписа на открит ритуал в парка на Гоце Делчев и скрепи брачния съюз със сладка целувка и бяло вино. Радослав не спря да целува красивата си съпруга и дори й падна на колене в знак на безгранична любов.

138-24-01 189

Младоженецът бе в стилен костюм и червена папийонка. Той си направи мъжка снимка с приятелите Боби и Костадин Хазурови, Георги Близнаков, Димитър Додушев, Красимир Черкезов, Марио Близнаков, Иван Потерашев и Радослав Лекин.

138-24-01 314

Блестящата булка пък бе в стилна рокля, а косите й бяха сплетени в плитка и сложен кок. Тя носеше ослепителен букет с червени рози и стилни бижута.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене