САМО В ТОП ПРЕСА! ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО : Новоизбраните кмет на община Гърмен, кметове на села и съветници положиха клетва

Да спазват конституцията и законите на страната и във всичките си действия да се ръководят от интересите на жителите на общината и да работят за тяхното благоденствие, се заклеха  новоизбраните кмет на общината, кметове на населени места и съветници на община Гърмен. Това стана днес при особено тържествена обстановка на първото заседание на новоизбраният общински съвет в присъствието на областният управител Бисер Михайлов и неговия заместник Асим Адемов. По традиция, да ръководи първата сесия на общинския съвет бе предоставено на най-възрастния съветник, Росен Соленков. При тайно гласуване, за председател на общинският съвет бе избрана Екатерина Татанова, съветничка от ГЕРБ.

Председателят ма Общинската избирателна комисия, Катерина Кардашева обяви резултатите, които определиха квотите на различните партии и сдружения в новия общински съвет. От 17-членният сустав на местния парламент, петима са представителите на ДПС. ГЕРБ получиха четири мандата. „Движение 21“ получи три мандата. Толкова са и сдружението на Галиб Мисирков, а това на Минка Капитанова получи два мандата.

Новоизбраният кмет на Гърмен, Минка Капитанова благодари на избирателите за оказаното доверие и обща, че ще бъде кмет на всички жители и ще работи за доброто на всички жители, независимо на коя партия симпатизира

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене