Симона Маринова: Човек се събира с душа, не с тяло

Представи се на нашите читатели
– Казвам се Симона Маринова, родом от София. Завършила съм в НХГ Благоевград, в момента съм студентка последна година в Югозападен университет по специалност Педагогика на обучението на Руски и Български език. Тази година се дипломирам и подготвям за магистратура журналистика в София.

Какъв е Благоевград в очите на една софиянка?
– Ами всъщност, аз през почти целият си живот съм живяла в Благоевград, които е страхотен. Просто в София шансовете за развитие голям.

SimonaДо скоро беше руса и изглаждаше много добре, защо се реши на тази коренна промяна?
– Сега не изглеждам ли добре? Шегувам се. Бях доста време с руса коса… Омръзна ми. И може би реших, че е по добре да заложа на естествения си цвят на косата. Според мен естественото е най- добрият избор.

Simona-3Имаш и нова татуировка, защо “Лъв”, не те ли болеше и защо избра да я направи Цеката?
– По принцип, аз съм фен на татуировките със смисъл… Имам няколко татуировки и във всяка е заложен някакъв вътрешен смисъл… Избрах лъв, защо първо е кралят на животните, силно животно… Намирам силата, като част от характера си. Повечето хора може би смятат, че жените трябва да имат нежни татуировки, но аз залагам на различното оригинална и това което описва най-добре мен. Не, не ме болеше… Може би малко, но това е една от любимите ми „болки „. Избрах Иво (Ивайло Цветков – Цеката) да я направи, защото знам че е професионалист, и ще разбере точно какво искам.

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса /от 30 Октомври до 5 Ноември 2015 г./

Simona-2

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене