Топ Преса и Радио Благоевград си стиснаха ръцете, започват общи проекти

Директорът на Радио Благоевград – Елисавета Каменичка и Методи Байрактарски, заместник главният редактор на Топ Преса се срещнаха, за да обсъдят бъдещо партньорство, между двете най-големи медии в Югозапада.

“Аз израснах в Радио Благоевград, през 1994 – 1995 година там записах своите хитови песни “Ден След Ден”, “Стига Злоба”, “Баскетбол”… а през 1996 година работех за Росинка Проданова. Обикалях с един огромен диктофон, не като сегашните дето се носят в джоба. Този беше много голям с презрамка и се носеше през рамо, а микрофона беше свързан с кабел към него. Е, сега 20 години по- късно, технологиите са много по напреднали и всичко е по-лесно. Но партньорствата между медиите са важни, особено когато става дума за конкурси и кампании.

С много труд, ние от Топ Преса успяхме за кратко време да се докажем пред обществото и да се наложим като най-голямата, най-сериозната същевременно и жълта медия, защото не премълчаваме това, което други медии не смеят да напишат. Мразят ни, плюят ни, но ние сме №1 колкото и да им е неприятно. Ние от Топ Преса направихме много кампании и помогнахме на много хора. Чрез рубриката ни “Искам Думата”, Ние сме търсени най-често от гражданите за връзка между тях и институциите… сподели Байрактарски.

Целия материал четете в печатното издание на Топ Преса /от 30 Октомври до 5 Ноември 2015 г./

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене