Топ Преса гостува на “Мис София 2015”

Нашата медия е първата и единствената, която бе поканена от Катрин Иванова в новият и апартамент. През май месец ви срещнахме с благоевградската хубавица. Тогава в интервюто тя разказа, че се е върнала в Благоевград, защото иска да живее тук, а не в Лондон. Тя и приятелят й си закупиха апартамент в ж.к. Еленово и сами се заеха с ремонта. Днес екипа на най-четената медия в Югозапада бе поканен от миската Катрин, но не да се похвали че стана “Мис София 2015”, а по-скоро да разкаже за разочарованията си от България.

1Катрин, разкажи как благоевградчанка стана “Мис София 2015”?
– То никой не знаеше, че съм от Благоевград, даже и на представянето, като ни съобщаваха имената казаха, че всички сме от София. С една моя приятелка се шегувахме, че трябва да си сменим короните. Тя е “Мис Благоевград”, а е от София… А, аз съм от Благоевград, а станах “Мис София”

Разкажи ни за конкурса, защо участва, с какви очаквания беше, хареса ли ти?
– Едни приятели ми се обадиха и ме питаха, дали искам да взема участие. Аз се съгласих и отидох на нещо, като предварителен кастинг. Там, където взимат мерки и да ни погледнат как сме със сценичното поведение. Направиха снимки и видео. По- късно от организацията ми звъннаха, че са ме избрали. На Деня на София – 17 септември се проведе самият конкурса. В началото, аз мислех че Жени Калканджиева е главен организатор, но в последствие се оказа, че тя просто е част от конкурса, нищо повече… По скоро бе поканена, като рекламно лице. Организатор беше някакъв Страхил Гановски, без да искам да обидя човека по никакъв начин, но името му до този момент не ми говореше нищо. Ние участничките знаехме, че победителката отива в Тайван, където ще представя “Мис Вселена” И си казах: “ОК… заслужава си!”. А както знаеш, аз мислех да спирам с конкурсите. Трябва да се дава път на младите. А и тук в България нищо не става. Та малко това с Тайван ме подлъга и отидох, участвах, спечелих… Всичко беше ок, докато не казаха някакви други неща, не такива каквито ги говореха в началото. Отначало всичко уж беше безплатно, но после се оказа, че трябва да се платят някакви космически такси. А като видях, че в журито е и Митьо Пищова… ужас. Поради тази причина конкурса никъде не беше отразен. Нито един вестник, нито едно списание, абсолютно никъде. А медии имаше, “Нова ТВ” бяха и снимаха, но и те не излъчиха нищо.

2Наскоро Топ Преса организира най-големия конкурс в Югозапада, Miss Gold Night Club – Гоце Делчев. Та, ние като за първи път се справихме много добре, каквото обещахме на момичетата си им го дадохме. На някой даже дадохме повечко от колкото заслужават, но и на нас като организатори това ще ни бъде за урок.
– Да, така трябва да е, ако искаш да си в този бизнес. А при нас имаше уж и специална награда за почивка в Доминикана, така и не разбрах момичето да е било там.

Значи организаторите правят някакъв невероятен ПР: Жени Калканджиева, Таиван, Доминикана… Подлъгват момичетата и после нищо?
– Да, точно така…

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса /от 16 до 22 Октомври 2015 г./

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене