Валери Смиленов, кандидат за кмет на Благоевград, подкрепен от „Зелена партия“ стартира предизборната кампания

Над 150 привърженици присъстваха на официалното откриване на предизборната кампания на ПП „Зелена партия“, която представи своят кандидат за кмет Валери Смиленов. Общинският председател на ПП „Зелена партия“ Сашо Милчев даде старт на предизборната кампания и обеща пред избирателите си: “Ще се борим за подредена, чиста, зелена и достъпна община.

Ние не сме тук в качеството си на политици, заставаме пред Вас, нашите избиратели, като граждани и ще защитаваме заедно интересите на обществеността. Аз съм сигурен, че Валери Смиленов ще бъде кмет, който ще управлява честно и почтено. ”

В битка за кметския пост влиза независимият кандидат Валери Смиленов, подкрепен от ПП „Зелена партия“. Бившият заместник – кмет обяви пред присъстващите своите приоритети: “На първо място трябва да бъде гражданинът, защото ние прекалено много тези години говорим само за инфраструктура, за друга заетост, а аз искам да осигурим заетост в нашата община. Трябва да осигурим повече инвестиции и нови работни места и да открием Гаранционен фонд за европейски проекти. ”

Смиленов, каза че ако бъде избран за кмет с бюлетина номер 12, спортът ще бъде сред приоритетите в бъдещото му управление.

Зелена партия се явява със самостоятелна листа за общински съветници с 18-сет кандидати и подкрепя за кмет на Благоевград безпартийния кандидат – Валери Смиленов. Водач на листата е Валери Смиленов, следван от Сашо Милчев, Александра Митева, Кирил Анастасов, Силвия Косева, Мария Шошова, Кирил Бакалски, Николай Джабиров, Петър Савов, Георги Бисеров, Георги Елинов, Кирил Масларски, Борислав Костов, Добромир Симеонов, Валерия Бащавелова, Илиан Божкилов, Антон Ников и Лазар Андреев.

Голяма част от хората в листата не са членове на партията, а са от гражданска квота. Всички те обаче са обединени от основните приоритети в програмата, а именно развитие на икономика, образование, култура и спорт.

Под бурните аплодисменти на присъстващите на кандидатите за общински съветници бе пожелан успех в предизборната надпревара и всички представители в листата да бъдат в следващия местен парламент. Според общинския председател Сашо Милчев няма нищо случайно в номера на листата за изборите 12. Тя съвпада с рождената му дата и месец 12.12, което е явен знак за успех на изборите.

*Предизборна публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление

www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене