Скандалът със заключената стая „302“ на ОБС шефа в Петрич се задълбочава: Б. Калъпсъзов: Имам опасения, че се готвят да откраднат документи на ОБС, подобен акт на своеволие историята не познава

Искам да уведомя цялата петричка общественост, че имам сериозни притеснения, че със смяната на патрона на стая 302, някои хора се готвят да откраднат документи на общинския съвет, това заяви гневен, след като не успя да си влезе в кабинета председателят на Общински съвет Петрич – Благой Калъпсъзов.

Ето какво каза той: Кметът издаде заповед на 12.09 за освобождаване на стаята, но ние обжалваме пред административен съд тази заповед, няма все още решение. Тази стая е разделена на 2, едната се ползва от заместник-кмета Георгиев, другата от ОБС.

Тук държим документи, архив, провеждаме заседания, днес е събота, прокуратурата не взема мерки за осигуряване на защитен достъп до помещението, секретарят Туфчо не допуска полицията да си свърши работата. Категоричен съм, че това вероятно е намерение за обсебване на документация на ОБС и самоуправство, каза Б. Калъпсъзов.

Припомняме, че тази сутрин ОБС шефът завари кабинета си заключен, викна полиция и се оказа, че патронът е сменен от секретарят Туфчо Сандъкчиев.

П. Попов/http:/www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене