Само в Топ Преса! Видео: ВМРО и Б Г Патриот представиха своя кандидатура за кмет на Гоце Делчев


В събота, местната структура на ВМРО в Гоце Делчев и Национално движение „Б Г Патриот“, представиха тяхната кандидатура за кмет на община Гоце Делчев, Илия Шербетов

На нас младите ни се работи защото искаме да има промяна“, каза при представянето на кандидатурата за кмет на Гоце Делчев, Илия Шербетов, Кристина Попова, председател на местната структура на ВМРО в Гоце Делчев.

Патриотизма на местно ниво – това искаме ние. Искаме да помогнем на малкия град. Хората тук да се развиват. Илия Шербетов се връща тук за да работи в града си, който той наистина обича“, каза секретарят на Национално движение Б Г Патриот, Георги Балчев.

Изборите за нас не са самоцел. Искаме след четири години да можем да се срещнем пак с вас, с чисти очи и чисто лице и да кажем: да, ние спечелихме вашето доверие и го затвърдихме“, заяви народният представител от ВМРО Сандански, Димитър Стоянов.

Опитът който придобих от 15 години в банковата сфера, тъй като аз идвам от банковите и финансови среди, се научих на много неща. На управление, менажирал съм няколко инвестиционни клона и инвестиционни клона в България, и в момента имам няколко конкретни проекта по които ние вече така или иначе работим и които ще влязат в програмата която ще ви представим и в която ще пишем нашето виждане за град Гоце Делчев като бъдещо развитие. Така, кандидат-кмета на Гоце Делчев Илия Шербетов аргументира решението си да не напуска страната а да работи за просперитета на родния си град.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене