Невероятно! Обрат за 24 часа! Връщат уволнения шеф на горите в Симитли Б. Котузов отново на поста?

Детайлна проверка, оневинява уволнения горски цар, очаква се днес той отново да влезе в кабинета си, контрабандата в Сушица обект на специално разследване

Втора проверка, назначена от директора на ЮДЗП Д. Дамянов и експерти от министерството на земеделието, оневини уволнения миналата седмица горски директор в Симитли. Според източници на struma.com днес Котузов ще бъде възстановен на поста си със заповед на министър Десислава Танева.

Сигналите за контрабандна сеч и незаконни продажби на дървесина в района са обект на специално разследване, докато то тече Котузов ще продължава да управлява горското стопанство е решението на официоза.

Твърде възможно е да се окаже, че Котузов е станал жертва на политик, за който struma.com ви намекна завчера, който иска да завземе цялата власт в горския сектор, да уволнява и назначава и да поддържа бизнеса си с дървен материал, за който от години се знае. Този политик в момента работи по върховете на властта в столицата и простира дългата си ръка в горите на Пиринско.

Чест прави на директора на ЮЗДП Д. Дамянов за втората детайлна проверка и това, че поискал възстановяването на Котузов, неодобрявайки внезапното му уволнение. Резултатите от проверката са изпратени на бюрото на министър Танева, която запознавайки се с тях е взела решение за възстановяването на Котузов – засега. Котузов май ще се окаже най-уволнявания горски цар, който напуска работа, а в последствие бива отново възстановяван. Проверките в горите продължават.

www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене