Депутати от ГЕРБ посетиха Добринище, посрещнаха ги с питка и мед и ги закичиха със здравец

Всички народни представители от ПП ГЕРБ, които са избрани от област Благоевград,заедно с евродепутатите Асим Адемов и Андрей Новаков, който е и областен координатор на партията, направиха паметно посещение в гр. Добринище.

Към Пиринските депутати се присъединиха и членове на парламентарната група на ГЕРБ от други райони на страната.

Изключително ползотворна бе срещата на депутатите от ГЕРБ с кмета на Добринище Петър Галчев, който ги запозна подробно с проблемите на населеното място, и заедно обсъдиха възможностите за развитие на Добринище като туристическа дестинация и инфраструктурните проекти, които са в процес на реализация, и тези, които предстои да бъдат реализирани.
„ След градивния и конструктивен диалог в кметството се отправихме към Клуба на пенсионера в града. Там разговаряхме с хората, които носят в сърцата си духа на Добринище. Когато те посрещнат така топло, както нас и водиш смислени разговори с мъдри хора се случва едно нещо – не искаш да си тръгваш. Ето защо поднасям специални благодарности за топлото посрещане и отношение, което получихме от хората в клуба“ написа в личната си страница народният представител Александър Мацурев .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене