Югозападният таблоид Топ Преса, Gold Night Club и AF Models организираха най-големия конкурс в Югозападна България

Осемте кандидатки за короната и приза Miss Gold Night Club – Гоце Делчев, бяха: Роси Стоименова, Мария Чакърова, Теодора Павлова, Маги Димитрова, Христина Мирчева, Надежда Шуманова, Гергана Симонска и Веселина Илиева. Хубавиците бяха настанени в СПА хотел Ивелия. Специален гост беше Моника Валериева – „Сексимвол 2015 година“, част от журито бяха и Александър Филипов, Станислав Шапков, Валентин Бончев, Димитър Серафимов и Йоанна Димитрова. Конкурсът премина в три кръга, момичетата дефилираха в ежедневни облекла,бански костюми и официални рокли, предоставени от Бончев Груп.
Цял ден се забавляваха в басейна, спортуваха във фитнеса и се наслаждаваха на хубавите коктейли. Прекарваха си добре, докато Александър Филипов, не ги строи за проба на дрехи, които бяха предоставени от “Бончев Груп”. Часове наред, момичетата прекараха в избор на тоалети и преобличане. След това всички бяха поканени на вечеря в градината на СПА хотел Ивелия.
Собственика, г-н Узунов се беше погрижил нищо да не липсва на осемте момичета. Той бе в компанията на рапъра Айс и съпругата му Елена. Айс бе предварително обявил, че победителката от конкурса ще вземе участие в новият му видео клип. Още на първата вечер той сподели, че неговите три фаворитки са Маги Димитрова, Христина Мирчева и Роси Стоименова. На следващата сутрин, собственика на модна агенция AF Models Александър Филипов, гримьорката Йоанна Димитрова, Айс и момичетата отидоха в Gold Night Club за репетиции, грим и прически. Христина Мирчева се зае с нелеката задача да направи прическите на кандидатките за короната. Маги Димитрова, сподели че е усетила как другите момичета странят от нея и шушукат зад гърба й.

Miss_GoldЦелия материал четете в печатното издание на Топ Преса

Miss-1 Miss-2 miss-3 miss-4 miss-5 miss-6 miss-7 miss-8

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене