САМО В ТОП ПРЕСА! ВИДЕО: Номинираха Владимир Москов, за шести мандат – кмет на Гоце Делчев от БСП

На закрито за медиите заседание, местната структура на партията – столетница в Гоце Делчев проведоха заседание на конферентния състав на общинската организация на БСП.  Конференцията започна със ставане на крака и изслушване на националния химн….

Делегатите на конференцията станах още веднъж на крака в едноминутно мълчание за да отдадат почит на починалите 15 съпартийци в периода  от една година между двете конференции.

След края на заседанието, актива на общинския съвет на БСП, номинираният за нов, стар кмет на Гоце Делчев, Владимир Москов и гости дадоха пресконференция.

На нея се разбра, че освен Москов, БСП Гоце Делчев са имали още три други предложения за кмет: Богдан Боцев, Димитър Балтаджиев и Валери Сарандев. Номинирани бяха и кандидат-кметовете на БСП за населените места в общината на селата Мосомище – Тодор Либяховси (независим),  на Баничан – Иван Каръков и на Борово – Иван Караилиев.

„Ще има приемственост, учим се от проблемите които е имало и сме се старали винаги всички ценни идеи и ценна работа която е важна за населението в общината да се използват, да се използва и капацитета на други политически сили и идеи, ще работим и за в бъдеще в консенсус и сме обединявали винаги усилията на всички политици в общината за да решаваме реалните проблеми на хората“, каза кандидатът за шести пореден мандат за кмет на Гоце Делчев, Владимир Москов.

Да вкарат повече от сегашните шест общински съветници в бъдещия местен парламент е амбицията на БСП Гоце Делчев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене