СКАНДАЛ!!! Сайта ИНФОМРЕЖА измисли интервю с лидера на ДПС – югозапад по поръчка на кмета на Гърмен Минка Капитанова!!!?

– ПЪЛНА ЛЪЖА – ВЕДАТ ХЮСЕИН : НИКОЙ НЕ МИ Е ЗВЪНЯЛ ДА КОМЕНТИРАМ ПАРТИЙНИТЕ НОМАНИЦИИ НА ДПС В ДЕБРЕН!

– ПЪЛНА ЛЪЖА: ДОКУМЕНТИРАНО Е – МИНКА КАПИТАНОВА НЕ Е ЧЛЕН НА ДПС И НЕ Е НОМИНИРАНА ЗА КМЕТ НА ДПС!

– ПЪЛНА ЛЪЖА : ПРОТОКОЛИТЕ НЕ СА ВНЕСЕНИ В ОБЛАСТНИЯТ СЪВЕТ ТОВА ЩЕ СТАНЕ НА 16 АВГУСТ, А НОМИНАЦИИТЕ ОБЯВЕНИ НА 23 СЕПТЕМВРИ!

ВРЕМЕ Е ЗА СЪД :

Много се говори за медийните подлоги и за страшната финансова зависимост на местните медии и журналисти от определени партии, бизнсемени и политици. Признаваме, че и ние от Топ Преса, не един път сме критикувани в тази посока, но винаги сме се извинявали за грашките си. Но в политическото ибрикчийство и изпълнението на медийни поръчки трябва да има граници. Изборно време е разбираме, но с лъжи не се успява, ние поне мислим така. Има една стара мисъл, че „… нищо тайно не остава скрито..“ и за радост на всички читатели на Топ Преса, ние реагираме своевременно и ставаме част от това правило. Преди броени минути сайта със замиращи функции ИНФОМРЕЖА публикува една лъжа, озаглавена по следния начин :“ ДПС в Дебрен номинира Минка Капитанова и Сабри Аспов за кмет на Гърмен..“ до тук на практика нищо интересно, просто поръдната политическа поръчка в период на избори. Вътре във въпросната стататия анонимният автор на пасквиления текст твърди че :

Две кандидатури са издигнати снощи на събрание в село Дебрен за номиниране на кандидати за кметове от ДПС в община Гърмен. При тайно гласуване, поискано от делегатите, за Минка Капитанова са гласували 42-ма, а за бившия борец Сабри Атипов-17.

Според партийния устав на делегатските събрания се допускат само персонални номинации, без каквото и да е гласуване,  което наложило областният лидер на ДПС Ведат Хюсеин да признае протокола за номинациите на двамата  кандидати, издигнати от съвета в Дебрен.

Интерес буди фактът, че Ахмед Башев, който представи пред областното и централното ръководство на ДПС девет протокола от различни населени места в община Гърмен, на събранието в Дебрен никой от съпартийците му не се е сетил да издигне неговата кандидатура.

За да се подсили ефекта от лъжата, анонимният автор от сайта ИНФОМРЕЖА, е цитирал едно към едно лидера на ДПС – Югозапад Ведат Хюсеин, който УЖ „потвърждава“ изнесеното…

КЪДЕ Е ИСТИНАТА :

Броени минути след излизането на въпросния пасквил с нас от Топ Преса се свърза лично лидера на ДПС – югозапад г-н Ведат Хюсеин, който поиска думата за да разкрие нещо. Ведната в офиса на ДПС беше изпратен наш колега ,който предаде следното :

Лидера на областният съвет на партия ДПС г-н Ведат Хюсеин поиска да изрази крайното си възмущение то факта че анонимен автор на сайта ИНФОМРЕЖА  е ползвал неговото име да се внушат лъжи  и манипулации. “ Никой под никаква форма не се е свързал с мен и не съм давал изявление пред никого в това число и пред сайта ИНФОМРЕЖА. Описаното в сайта ИНФОМРЕЖА  е пълна наистина и манипулация…“ констатира пред нашия репортер господин Хюсеин. Минка Капитанова не е номинирана за кандидат кмет от ДПС, на въпросното събрание. Това е лъжа. „Имаше предложение, тя да бъде номинирана но беше установено че тя не е член на партията, а според силата на чл. 6 от устава на ДПС, никой изключен от партията не може да участва в събранията и да бъде номиниран за каквото и да е било. Второ пълна лъжа е твърдението на анонимния автор, че някакви уж „фалшиви“ протоколи били внесени в областния и централния съвет. Това не е вярно. Протоколите с номинациите ще бъдат внесени на 16 август, а решението и обявяване на кандидатурите ще стане на 23 саптамври….“ заяви още Хюсеин пред репортерския диктофон на Топ Преса. Той призна че е в абсолютен шок от изнесеното и се съгласи че този път Капитанова и нейните придворни журналисти са преминали границата и на професионализма и на журналистическата етика. Това било недопустимо. ПЪЛНА ЛЪЖА СЕ ОКАЗА И ИЗНЕСЕНОТО ЧЕ АХМЕД БАШЕВ НЕ Е НОМИНИРАН ЗА КМЕТ НА ГЪРМЕН. Ведат Хюсеин заяви че това е пак наистина, защото Башев е предложен от председателя на младежкото ДПС – Гърмен, който е от Дъбрен и е бил номиниран.

Целият екип на Топ Преса осъзнава какво ще последва сега от това разкритие. Медийна война, плювни по форумите и декларации и анонимни сигнали. Подготвили сме се и ще отговорим подобаващо. За нас е важно  едно – ПАКАЗАХМЕ КОЙ Е ЛЪЖЕЦА!!! ПЛАТЕНИЯ ЛЪЖЕЦ!!!

ОЧАКВАЙТЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕ….

ОЧАКВАЙКИ КОЛЕЖКИТЕ ОТ ИНФОМРЕЖА ДА СИ ПОСИПЯТ ГЛАВАТА С ПЕПЕЛ ОТ РЕЗИЛА И ДА ИЗТРИЯТ ИЛИ ДА ПРОМЕНЯТ СТАТИЯТА НИЕ ПУБЛИКУВАМЕ „АВТЕНТИЧНИЯТ ВИД“ НА ЛЪЖАТА:

^6D9376A4C6DCB9CD83DDD1E98D68C752BB2C9939EF30A01095^pimgpsh_fullsize_distr

^339BB931A7820ABCA93180176C6645566B50273EEBA7B83A9A^pimgpsh_fullsize_distr

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене