Бивш футболист на „Пирин“ (Гоце Делчев) вече е в отбора на Благоевград

home-zO6JAU-1s8Uq_jБившият футбо­лист на „Пирин“ (Гоце Делчев) Илия Кара­петров е най-новото попълнение на ОФК ,,Пирин“(Благоевград). Футболистът; се вклю­чи миналата седмица в тренировките на отбо­ра и ще изкара пробен период в клуба, докато за неговото привличане своето решение не опо­вести старши треньорът Неделчо Матушев. Ро­деният в Гоце Делчев

е юноша на местния тим като той бе един от младите играчи, кои­то получиха своя път в мъжкия футбол именно по времето на превър­налия се в легенда за неврокопчанин треньор Йордан Боздански. С екипа на гоцеделчевци той записа и мачове в „А“ група, но за разли­ка от кариерата на него­вия баща кариерата му в елита не бе толкова дълга, след като през миналото лято отборът му беше изхвърлен във „В“ група.

Сега той ще има въз­можност да впечатли новия треньор на „Пи­рин“ (Благоевград) с ка­чествата си и да спечели място сред избраниците му, с които да брани мястото в елита. Мла­дият неврокопски фут­болист при одобрение няма да струва и лев на новите си работодатели, защото договорът му с досегашния му клуб „Локомотив“ (Горна Оряховица) изтече и той е свободен агент. Имен­но при „железничари­те” Илия Карапетров натрупа допълнителни умения и самочувствие, след като игра в доста мачове, в които стар- шията Сашо Ангелов му възлагаше доверие, което гоцеделчевецът успя да оправдае. В „Локомотив“(Горна Оряховица) той игра заедно с друг бивш футболист на „Пирин“ (Гоце Делчев) – Атанас Фиданин.

Той е сред твърдите единици в отбора и има да изпълнява по-дълъг договор и за момента остава в Горна Оряхо­вица, където име преди години направи насто­ящият шеф на ДЮШ на шампионите от „Лудогорец“ и бивш старши треньор на неврокопчани Яков Папарков.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене