Местния печат

печат

 

„Вяра“
Арматуристите на АМ „Струма” Йордан Начев от Дупница, Даниел Арабчев, Стоян Русенов и Георги Китов: Искаме прокурорска проверка на фирма „Мрамороид”, има двойно счетоводство
Работници на строящата се автомагистрала „Струма” настояват прокуратурата да провери дейността на столичната фирма „Мрамороид” ООД, която участва в изграждането на пътната артерия като подизпълнител. Арматуристите Йордан Начев, Даниел Арабчев, Стоян Русенов и Георги Китов изпратиха жалба до главния прокурор Сотир Цацаров, зам. главния прокурор Борислав Сарафов, окръжния прокурор Камелия Стефанова и ръководителя на Районната прокуратура в Дупница Даниела Гюрова, в която молят за проверка в дружеството с управител Николай Станков.

Бившият директор на ДАП-Кюстендил, Йордан Давидов 1 година живя в Дубай със съпругата си Елисавета, разкри: Хората не заключват вратите си, престъпност няма, влязохме в мол с ледена пързалка за $200 млрд.
Бившият директор на ДАП –Кюстендил, Йордан Давидов и съпругата му Елисавета – детска учителка, изживяха една вълнуваща и екзотична година в Обединените арабски емирства. Двамата се върнаха в Кюстендил, влюбени до уши в Дубай. Давидови гостуваха на дъщеря си, зет си и любимите внучки Лори и Мая. Кюстендилското семейство е възхитено от Дубай и от идеята да направиш рай на изкуствени острови, според тях това е геният на архитектурата.

Катерина Петрова от Благоевград обвини полицаи в побой над брат й инвалид, опрели пистолет в главата му, МВР говорителката Й. Шаркова: Антон Шатев е буйствал, има психическо заболяване, но не е бит
Благоевградчанката Катерина Петрова обвини полицейски служители в побой над брат й Антон Шатев, който е военноинвалид Ι група. Катерина написа в социалната мрежа фейсбук потресаващо писмо за помощ, адресирано до кмета Атанас Камбитов. Според Катерина Петрова полицайте са нахлули в дома на Шатев, опрели са пистолет в главата му и са го пребили.

Школската шефка Светла Антова аут от Второ ОУ в Кюстендил след поредица от болнични, шефката на РИО Радостина Новакова: Назначих временно Анна Вучкова
Уволниха директорката Светла Антова от Второ основно училище „Даскал Димитри“ в Кюстендил. На няколко пъти тя излиза в болничен отпуск, а боледуванията й започнаха с възстановяването на работа на шефката на Регионалния инспекторат по образованието Радостина Новакова, уточниха служители в училището. Учители от Второ, пожелали анонимност, потвърдиха новината, че от вчера Светла Антова не е директор. Самата Антова не бе открита за коментар въпреки многократните ни опити да се свържем с нея по телефона.

Със съкращаването на 4-ма души ликвидираха отдел ”Рибарство и контрол” в Перник, вече бившият шеф д-р Михаил Божилов: Ум не ми го побира, обикаляхме района с прогнила кола
Закриха отдел ”Рибарство и контрол” в Перник, началникът на отдела д-р Михаил Божилов, главният специалист „Рибарство и контрол” и двамата инспектори са съкратени. Съкращенията от Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури са направени въз основа на новия Устройствен правилник. Така на практика контролните функции, които изпълняваше в областта отделът на ИАРА в Перник, свързани с търговската мрежа, любителския риболов и аквакултурите, са прекратени.
E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене