ЗЕЛЕНИ ДНИ

319

Събитието „Зелени дни“, което се проведе в центъра на гр. София в периода от 21 до 24 май пред Паметника на съветската армия тази година бе с участието и представянето на община Сатовча със свой собствен щанд.
Целта на участието беше популяризиране на възможностите за туризъм и устойчиво развитие, които предлага община Сатовча, както и представяне на предстоящия международен фестивал – TRANSFIGURATION FESTIVAL 2015 (ПРЕОБРАЖЕНИЕ) в село Долен. Конкретната цел на участието на община Сатовча е привличане на туристи чрез даденостите на локацията на село Долен, както и фестивален туризъм, чрез който ще се влива и насочва допълнителен интерес в дългосрочен план към Сатовча, както на държавно така и на международно ниво.
Представянето на Общината със собствен щанд, който презентира и представя заложената концепция на предстоящия фестивал на най-големия форум за устойчиво развитие, туризъм и зелени идеи е директна форма на заявка, че има какво да се покаже, развие и предложи респективно. Представянето на Общината като една модерна, иновативна и конкурентно способна институция е ключ към достигането на платежоспособни туристи в средносрочен и дългосрочен план.
По време на събитието „Зелени дни“ от щанда на Сатовча се продадоха много билети за участие на предстоящия фестивал в Долен. Огромен интерес и заявки за участие има освен от всички краища на България, също така и от Берлин – Германия, Гърция и Сърбия.

В-к Сатовча

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене