Талант от Благоевград пред трансфер в Германия

108741-denis-colev

Един от най-големите таланти в академията на “Лудогорец” Денис Цолев е на крачка от трансфер в Германия. Талантливият младок в навечерието на новата 2015-та година малко изненадващо разтрогна договора си с шампионите. Цолев, който тогава бе в гипс заради фрактура на крака, е на крачка от договор с втория отбор на “Хамбургер’. Не е изключен и вариант той да подпише и с изпадналия от Бундеслигата “Фрайбург”.

„Интереса на “Хамбургер” е много сериозен. В Германия съм и мисля, че до часове ще подпиша договор“, коменитра Цолев.

 

Денис Цолев е от Благоевград. Продукт е на школата на “Пирин” Благоевград. Той е част от талантливо поколение „орлета“, заедно с двамата братя близнаци от “Левски” Цоневи, Любо Илиев, Мики Орачев и вратарят Филип Димитров. След като през 2011-та година “Пирин” бе изхвърлен при аматьорите, Цолев премина в школата на “Славия”, а от там в “Лудогорец”. 

Стойчо Стоев обаче видя качествата на таланта, взе го в мъжкия отбор, където Денис Цолев не само, че подписа договор, но изкара две подготовки. След напускането на Стоев обаче малко изненадващо той разтрогна договора си с “Лудогорец” по взаимно съгласие.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене