Започва изпълнение на строителни работи по проект: „Зелена и достъпна среда на град Гоце Делчев” – допълнителни улици

ремонт-улицаВъв връзка със започващото изпълнение на строителни работи по проект: “Зелена и достъпна среда на град Гоце Делчев” – допълнителни улици, уведомяваме граждани, фирми и експлоатационните дружества на съоръжения в обхвата на включените в проекта улици, да предвидят полагане на нова мрежа – (ВиК, Електро, Газоснабдяване, Интернет и др.), или реконструкция на съществуващата такава и да извършат необходимите за това дейности  до 15.05.2015 г.

След реализиране на проекта, Община Гоце Делчев няма да разрешава прокопаването на уличната и тротоарната настилка на ремонтираните улици за срок от 5 /пет/ години.

Също така в срок до 15.05.2015 г., от уличните платна, тротоарите и зелените площи е необходимо да бъдат отстранени дърва за огрев, строителни материали, навеси, огради и други. По време на изпълнение на строително-ремонтните дейности, умоляваме гражданите да избягват паркиране на превозни средства, както и складиране на всякакви материали на посочените улици, затрудняващи нормалното протичане на строителния процес.

Нарушителите ще бъдат глобявани съгласно Наредба №1 за осигуряване на обществения ред, поддържане на чистотата, опазване на околната среда и защита на имуществото на територията на община Гоце Делчев.

 

Списък на допълнителните улици включени в проекта: ул. „Струга“; ул. „Стражин“; ул. „Страцин“; ул. „Мидия“; ул. „Бабуна“; ул. „Лозенград“; ул. „Завоя на Черна“. 

Предварително се извиняваме за създадените неудобства и благодарим за проявеното разбиране и търпение по време на изпълнение на проекта.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене