Хороскоп за 14 април

зодии

ОВЕН
Вторник се очертава добър за Овните, въпреки че се забелязва някакво недоволство или недобро настроение у вас. Вероятно сте потиснати на тема пари и това като че ли е най-характерно за някои бизнесмени в съдружен бизнес. Само от гледна точка на финанси вторник е печеливш ден и носи материални придобивки.

ТЕЛЕЦ
Забавяне в делата и препятствия поради проблеми, създадени от близък човек, са причина за лошото настроение при Телците. Ако действате търпеливо и дипломатично, денят може да ви предложи приятен сюрприз. Вашето внимателно отношение към служебните задължения ще бъде предпоставка за успешното ви развитие във вторник.

БЛИЗНАЦИ
Вторник е доста емоционален за Близнаците и има вероятност да разрешите някои лични проблеми. Финансовото ви осъществяване е зависимо от някакъв мъж и в много случаи той е готов да ви помогне. Развитието в домашно-роднинските отношения едва ли ще ви задоволи днес.

РАК
Натоварен ден за Раците, предимно от емоционална гледна точка. Въпреки това мнозина от мъжете на Рак ще се наложи да окажат някаква помощ някому. Други от вас могат да разчитат на своята авторитетност за разрешаване на важни въпроси. Има някаква агресивност в поведението ви, необходимо е да проявите спокойствие.

ЛЪВ
Душевното неразположение у мнозина от Лъв ще ви настрои сантиментално с поглед към спомените. Някои от вас се чувстват емоционално ограбени. Напълно в състояние сте да преглътнете някои разочарования и да се заловите здраво за работа. Концентрирайте се за делова реализация.

ДЕВА
Вторник е много печеливш за Девите и мнозина ще се справят с трудности, създадени от необмислени действия на близък човек. Благосклонното отношение на високопоставено лице спрямо вас е много важно за разрешаване на административни или финансови въпроси. Прекрасно преминава и служебният ден.

ВЕЗНИ
Щастлив ден за Везните, особено за семейните и тези, които се подготвят за сватба. Повечето от вас ще се радват на значителни придобивки за дома, въпреки че има и някакъв финансов проблем. Вашата прилежност и настойчивост по отношение на професионалните ви задължения ще доведе до завършен вид ангажиментите ви.

СКОРПИОН
Зле се чувстват Скорпионите във вторник, но ще разберат за благоприятен изход от притесняващи ги проблеми. Днес ще получите добри съобщения относно получаване на някакви пари. Ще подобрите материалното си положение. На работното място ви очаква доста работа поради гаф от страна на жена, но ще се справите.

СТРЕЛЕЦ
Сантиментално настроени са Стрелците във вторник, а денят им предлага голям успех. Става въпрос за сериозни парични и материални придобивки. Много вероятен е лотариен или друг вид хазартен шанс. Децата също ви носят голяма радост днес и домашно-роднинските взаимоотношения ви карат да се чувствате щастливи. Работната седмица след великденските празници стартира за вас с неотложни задачи, без съмнение ще се справите блестящо.

КОЗИРОГ
Успешен и печеливш ден, въпреки че Козирозите изживяват проблеми на вътрешно ниво. Става въпрос за дружба и любов с хармония в отношенията. Жените от знака ще проявят великодушие за стабилизацията, докато мъжете разчитат и търсят благосклонността на жена. В служебно отношение може да се надявате на радостен ден, изпълнен с много новости и хубави новини за вас. Ще ви бъде гласувано по-голямо доверие от началниците ви.

ВОДОЛЕЙ
Вторник е прекрасен ден за Водолеите и мнозина ще имат повод да се чувстват облекчени и щастливи. Ще разберете за благосклонното отношение на някого спрямо финансовия ви проблем и не е изключено въпросът да се разреши. Забелязва се доста голяма доза емоционалност и дори еуфория в поведението на някои. Това ви състояние може да попречи на вземането на правилното решение при възникнал проблем.

РИБИ
Във вторник обстоятелствата се подреждат във ваша полза. Не бъдете агресивни и критични към околните. Бъдете отстъпчиви и толерантни към тях, научете се да прощавате и да бъдете великодушни. Прекрасно се разрешава и проблем с роднини с интелигентната намеса на жена. Неособено удовлетворени ще бъдете от служебния вторник. Печеливш ден за контакти, делови срещи и посещения в отбран кръг общество.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене