ХОРОСКОП ЗА 2 МАРТ

ОВЕН

Сряда се оказва доста успешна за Овните, особено в професионално отношение. Денят създава нови условия за контакти в обществена среда – по-висока от вашата. Трудностите са от финансов характер и днес ще бъде грешка, ако се насочите към действия с парични придобивки. Сполучлив ден за вашите любовни контакти.

ТЕЛЕЦ

Сряда започва с проблеми за Телците, но ако съумеете да ги преодолеете или поне да не се занимавате с тях сега, ще последват вашите успехи. Днес те са фиксирани в професионалната и бизнес дейност, както и за реализация в обществени направления. За други е възможна финансова загуба. Добре е да отминете проблема.

БЛИЗНАЦИ

У Близнаците се забелязва известно объркване или липса на достатъчно внимание към важните за деня дела. Следвайте категорично линията на вашата изява и ще постигнете успех. Други от вас са освободени от подобни притеснения и ще бъдат твърде действени на работното си място. Удобен ден за контакти с влиятелни хора.

РАК

Наложително е за всички от Рак да бъдат борбени и действени в сряда. Денят е с огромни възможности за вас в почти всички области на социалния и личния живот. За целта е необходимо да преодолеете онази инертност, която владее повечето от вас.

ЛЪВ

Днес Лъвовете не отдават достатъчно значение на професионалните си ангажименти и това ще ви създаде проблеми. Хубаво е да се въздържате от пререкания с началниците, защото те ще ги задълбочат.

ДЕВА

Девите са в идеална форма днес. Успехът, който можете да постигнете, има отношение към всичко, с което днес ще се заловите. Единствено на работното място е добре да се съобразявате със съответните изисквания, а за някои от вас няма да е излишно да следват съветите на колеги. В дома ще посрещате гости.

ВЕЗНИ

Ярко изразени са интимните настроения на Везните, но не само това е характерно за сряда. Денят носи успех и на работното място, както и по всички въпроси, опиращи до финанси. Някои ще бъдат изненадани от неочакван успех във връзка с пътуване. Денят е подходящ за намиране на подходяща работа от безработните.

СКОРПИОН

Сряда е един от много добрите дни за Скорпионите. С успех се характеризира вашата професионална и лична дейност. Превъзходни са възможностите на пътуващите по делови причини. С не по-малко успех днес мнозина ще реализират парични приходи. Хубаво е да избягвате противоречия с началниците си в службата.

СТРЕЛЕЦ

В последно време за вас са възникнали проблеми от професионален характер, които ви действат разколебаващо и карат мнозина да отстъпват от позициите си. Точно това не бива да правите. Само ако действате настойчиво, ще имате успех и той е валиден още днес. Възползвайте се от подкрепата на влиятелно административно лице. Харчовете ви са се увеличили, но ще се справите. Днес за някои е характерно състоянието на подем.

КОЗИРОГ

Козирозите са енергични в сряда и ще действат безспирно за разрешаване на личните си проблеми. Необходимо е да се разграничите от задръжките, които сами си налагате, и да наблегнете на срещите с приятели и с хора, които да ви помогнат. Безработните да насочат изцяло усилията си за разрешаване на проблема, ще съумеят да си намерят работа, и то добре платена.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите са стриктни и конкретни във всичките действия днес. Предстои ви професионален успех, но с не по-малка сила ще ви осияе късметът в дела, касаещи финанси. Сряда е твърде положителна за бизнесмените. Мнозина от вас ще получат навременен съвет във връзка с желана реализация. Трудно ще разрешите проблемите си, съсредоточете усилията си в посока срещи.

РИБИ

Сряда е доста късметлийска за Рибите. Това позволява широкомащабна дейност за мнозина от вас. Денят ще ви донесе успех и на работното място, и за разрешаване на финансови проблеми. Много добри са възможностите на бизнесмените, които днес е добре да действат по най-важните си задачи. Успехът ви е сигурен само ако работите в съдружие.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене