Пред съда в Петрич! Подсъдим за побой изплака: Изпитвам ужас, страх ме е от Бизона, заплашва ме с убийство

_thumb (1)

Рецидивистът С. Методиев-Бизона излезе от затвора и създаде смут в двете ромски махали

Ужасен съм, страх ме е за живота ми, Бизона плаши с убийство, това заяви вчера в съдебна зала подсъдимия за побой Андрей Стоянов. Рецидивистът Сергей Методиев –Бизона не се яви като свидетел в делото за нанесен му побой от подсъдимия Андрей Стоянов.

Вчера трябваше да има подписано споразумение с районна прокуратура и защита му. Поради заболяване на адвоката му то бе отложено от съдия Андроника Ризова. Докато се изясняваха причините заради които не се даде ход на делото подсъдимият Андрей Стоянов призна пред съдебния състав, че се страхува за живота си. ”Снощи Бизона ме напсува. Закани се, че ще ме ликвидира с пушка”, изплака разстроеният Стоянов пред погледите на съдия Ризова, която председателстваше тричленката и пред наблюдаващия делото прокурор Красимир Тодоров.

В залата присъстваха и други двама негови родственици, брат и братовчед.Андрей Стоянов чистосърдечно каза ,че си иска нормалния начин на живот. ”Имам две деца, и искам да се грижа за тях. Сега ме е страх от Бизона. Около него има пет –шест дрогаджии, които са в състояние да ми навредят.” сподели болката си пред съдебния състав Стоянов. Всички в зала го посъветваха да подаде жалба до РУП –Петрич и опише притесненията си и да съобщи официално отправените му публични заплахи. ”Оттук отивате в РУП и непременно пуснете жалба срещу С.Методиев!”, посъветва го прокурор Кр.Тодоров по бащински. Припомняме, че Бизона излезе на свобода от затвора, след като излежа осем месечната си присъда за подобно деяние. Сега отново плаши ромите в двата квартала със саморазправа.

Венци Методиев/www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене