Местния печат

печат

„Вяра“

Заварчикът Николай Бозев: Ръководството на „Пени маркет”-Дупница мами клиенти с фалшива томбола, оставих за покупки 300 лв., спечелих ваучер за 100 лв., не ми признаха късмета

Магазин „Пени маркет” в Дупница примамва клиенти с томбола, но връща късметлиите с празни ръце. Това разкри в редакцията на „Вяра” дупничанинът Николай Бозев и показа печеливш талон от магазина, който му донесъл обаче само ядове.

 

Райна от Сандански: Никога не съм правила любов срещу пари, кълна се в кучетата си и в най-святото – името, което ми даде Ванга

Не съм компаньонка, не правя любов за 700 долара на час, от 18-годишна се справям сама с живота и никога досега не съм спала с мъж за пари, призна фолкпевицата Райна от Сандански.

„В живота си никога не съм позволила на мъж да разполага с тялото ми срещу финансови облаги… За мен парите никога не са били фактор за любов и животът ми до момента е категоричният факт за това.”

 

Днес погребват в Дупница известния треньор Климент Зашев

Известният треньор по бокс Климент Зашев почина вчера. Издъхнал е към 04,30 часа в болница в Дупница, където е бил приет малко след 22,00 часа в четвъртък вечерта. Климент Зашев е основател на боксов клуб „Моката“ в Дупница. Негово откритие са много момчета от Дупница, които израснаха като боксьори и спечелиха медали от различни първенства.

 

Рак покоси шампиона по спортно ходене Стефан Цукев в Кюстендил

67-годишният балкански шампион по спортно ходене Стефан Цукев от Кюстендил бе покосен от рак на стомаха. Общественикът е познат сред гражданството и като един от най-големите колекционери на кукли в страната. Стефчо, както го наричат приятелите, си донасял кукла от всяка страна, в която е участвал в състезание. Над 200 кукли има в уникалната му колекция. Той бе изработил в дома си специални витрини от махагон, където излагаше куклите.

 

Земеделската министърка Десислава Танева попари мераците на кюстендилци за Програмата за развитие на селата: Това не ви е панацея, парите са само 620 млн. евро за 7 г. 

Представители на неправителствени сдружения окупираха Килийното училище, настоявайки селата в община Кюстендил и Дупница да бъдат включени в Програмата за развитие на селските райони. Тези претенции отправиха към ресорната министърка на земеделието Десислава Танева, но те останаха без резултат. Танева пристигна в Кюстендил с близо час закъснение заради петъчния парламентарен контрол.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене