„Банско“ победи „Септември“ с 2:0

108677-bansko-otbor---

 

„Банско“ се наложи като домакин над „Септември“ Симитли с 2:0 в отложен мач. Срещата се игра при много силен и студен вятър пред около 200 зрители. Сред тях бе наставникът на „Пирин“ Благоевград Йордан Самоковлийски и почти целият отбор на „Верея“, който ще играе утре с „Пирин“ Разлог.

Домакините спечелиха заслужена победа, след като само през първото полувреме Янислав Иванов на 4 пъти пропусна невероятни положения. Все пак закономерно след негов ъглов удар Георги Фикийн от близо с крак засече топката в мрежата. Следващата атака бе и най-спорното положение, след като капитанът на домакините Топузов фаулира Методи Костов на границата на наказателното поле, главният съдия отсъди фаул, въпреки че от щаба на „Септември“ и играчите протестираха, че нарушението е било вътре в наказателното поле. 

В 58-ата минута Виктор Шишков с глава с параболичен удар вкара втория гол в мача. До края на мача домакините имаха шанс да вкарат и 3-и гол и отново Янислав Иванов в 75-ата минута с великолепно изпълнение на фаул щеше да счупи напречната греда.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене