Николай Бареков: Станишев, Моника, Борисов и Цветелина да обявят парите и офшорките си!

Бареков

Всекидневно двата политико-мафиотски клана Станишев и Борисов ни занимават с това кой е откраднал повече от държавата и от еврофондовете. Поредният спор кой открадна парите – Моника или Борисов ще отврати напълно гражданите от политиката, но това е представата на тези хора как се упражнява властта и как всеки министър-председател става мултимилиардер.
Моето предложение към тях е още днес Моника – Станишев и Цветелина – Борисов да депозират в НАП отказ от банковата тайна на техните многобройни сметки. Цинизъм е двамата бивши премиери да декларират пред Сметната палата по няколко хиляди лева, а всички българи да говорят, че са откраднали милиарди. Цинизмът на двамата ковчежници Моника Йосифова и Цветелина Бориславова стига до там, че те продължават и днес да печелят обществени поръчки от държавата, Община София и от Европейския съюз.
Господа Борисов и Станишев, не боли да си разкриете сметките и да се откажете от банковата тайна за вашите офшорни фирми. Освен, че ще прочистите политиката от себе си, така българският народ най-после ще научи кой е най-богатият българин – Моника или Борисов. Кой? Кой?
Ако не го направите сега, то това ще е неизбежно след старта на операция „Чисти ръце“, когато „България без цензура“ вземе властта.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене