Местния печат

печат

„Вяра“

В ЦНСТ – Мламолово се присвояват пенсиите на психично болни, зам.-кметицата Детелина Борисова осребрява фактури за стотици хиляди за фалшиви консумативи…

Жители на Бобов дол биха тревога в писмо, изпратено на редакционната поща на вестник „Вяра”, че кметската управа в града е назначила ЮЗУ преподавателката Екатерина Митова на три поста в общината с огромни заплати на фона на жестоката безработица в града. Митова минава за един от най-приближените хора на зам.-кметицата Детелина Борисова в цялата община.

 

ГЕРБ подкрепя Методи Чимев за втори мандат в Дупница

Централното ръководство на ГЕРБ издига настоящия кмет на Дупница инж. Методи Чимев за втори мандат, като му дава картбланш той самият да прецени дали ще приеме.

„За нас Методи Чимев е много успешен градоначалник”, това каза общинският председател на ГЕРБ Ивайло Константинов. Според него Чимев е знаков кмет на ГЕРБ и няма причина партията да не го подкрепи отново.

 

Счетоводителката Д. Ильова бута ортопеда Л. Таушански от шефския пост на общинската болница в Дупница, вместо лекар го изпитвала администраторката от РЗИ Райничка Стоянова

Бившата главна счетоводителка на МБАЛ „Св. Иван Рилски” – Дупница Даниела Ильова бута управителя на болницата д-р Любомир Таушански от шефския стол. Тя е депозирала жалба срещу Таушански при кмета Методи Чимев заради това, че докторът е качен на поста от незаконна комисия, в чиито редици не е имало доктор от РЗИ-Кюстендил.

 

Откриха бившия миньор Васе Ръсевеца умрял в басейна след пиянски запой

Бившият миньор Васе Ръсевеца бе открит мъртъв в басейна  на градската банята в Благоевград след злоупотреба с алкохол. Случаен посетител видял тялото му и е сигнализирал на тел. 112. Пристигналият на място медицински екип само констатирал смъртта на Васе Ръсевеца. Той многократно бе намиран почерпен и в безпомощно състояние по улиците в града.

 

Крадци щипнаха 51 000 лв. и 515 евро от сейфа на най-богатата кооперация в Гоцеделчевско, арестуваха Кирил Дамбика – излязъл преди месеци от затвора за изнасилване 

Крупна взломна кражба шокира гърменското село Дъбница миналата нощ. Неизвестни засега крадци са влезли в сградата на Потребителска кооперация „Единство“, откъдето чрез разбиване на врати, а след това и на касата на предприятието са откраднали 51 000 лева и 515 евро. Запознати коментираха, че в сградата на потребителската кооперация, която е на пъпа на Дъбница, е проникнато през заден прозорец с дървена дограма.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене