Дъждовен четвъртък

дъжд

Днес ще преобладава облачно време, със слаби превалявания. В планините и Предбалкана ще вали сняг, по високите полета и в Дунавската равнина – дъжд и сняг; в Горно-тракийската низина и крайните югозападни райони – дъжд. Ще духа слаб източен вятър. Максималните температури в повечето места ще са между 4° и 9°, в София 5°.

За Благоевград максималната температура днес ще е 9°, а минималната 1°, за Банско 8°/1°, Разлог 8°/1°, Дупница 7°/0°, Кюстендил 8°/0°, Перник 6°/0°, Гоце Делчев 9°/2°, Сандански 6°/0° и в Петрич максималните температури ще достигнат до 6°, а минималните до 0°.

Повече за времето в градовете от Югозападна България може да видите тук:

http://www.e-79.com/weather.html

Слабо понижавайки се, атмосферното налягане ще остане по-високо от средното.

В планините ще е облачно и мъгливо, с превалявания от сняг. Вятърът по билата ще е предимно от запад – умерен, с тенденция на усилване към края на деня. Температура на 1200 м.н. около минус 2°, на 2000 м.н.в около минус 6°.

И по Черноморието облачността ще стане значителна, но ще бъде почти без валежи. Вятърът ще е източен- слаб до умерен. Максимални температури 6°-7°, близки до тези на водата. Вълнението ще е около 2 бала.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене