В Гоце Делчев никой не познава новата шефка на Басейнова дирекция – Благоевград? Тя взе поста в с „гол“ в последната минута….

язовир БатакГол в последната минута за непозната дама родом от Гоце Делчев, която оглави Басейнова дирекция – Благоевград преди ден, след като човекът на Алиосман Имамов – Чавдар Моллов беше уволнен от институцията. Въпреки че до последния момент беше ясно че общинският съветник от Благоевград – Краси Роячки ще е новият директор,нещо което писа Топ Преса и информационна агенция Е-79 и след това пресипа и вестник „Вяра„, но последният момент вътрешна намеса от „нагоре“ е решила друго. Коя е тя обаче? Името и е  Вангелия Иванова, име непознато за никой в областта и най – малко в град Гоце Делчев от където тя е е родом, коментират хора на Топ Преса. Тя е е на 43 години, родена е в Гоце Делчев. От 2003 до 2013 година работи в Басейнова дирекция „Западнобеломорски район“, като постепенно се изкачва в йерархията до началник на отдел. През 2013 година напуска по собствено желание и започва работа в София.

Назначението на Иванова е до голяма степен изненадващо, защото досега името й не бе спрягано в публичното пространство за шефския пост. Сега тя се превръща в един от основните претенденти за шефския пост след конкурса, заедно с Красимир Роячки, който е общински съветник в Благоевград от групата на ГЕРБ. Своите амбиции за началническото място е заявил и инж. Евгений Терзиев, който също е подкрепян от партията на Бойко Борисов. 

Кой обаче ще заеме мястото, ще стане ясно след конкурса, който още не е обявен от Министерството на околната среда и водите.

Къде иронично къде на шега, неврокопчани споменават че тази жена или ползва презиме или просто е безлична и тепърва има, да се доказва и най – важното, кой стои зад нейното назначение… Докато обаче новият директор на мястото на скандално известния Моллов, не бъде обявен всичко си остава в сферата на хипотезите. Въпреки че тя взе поста, все пак назначението ни е е окончателно и за нов титуляр ще бъде проведен конкурс, Роячки все още не се е отказал от битката, напротив сам се афишира за бъдещ шеф на басейнова…

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене