БГ ЛОВ обяви конкурс с награда: Търси се еколог подпомогнал дивите животни в дълбокия сняг!

3587_pages

Колеги български ловци, последната седмица бе изключително тежка за дивеча заради дълбокия сняг в много части на България. На 09.03.2015 г. Ловен портал БГ ЛОВ призова ловното общество да се включи в помощ на дивите животни (Да спасим дивеча, той има нужда от нас в дълбокия сняг!). Много български ловци, ловни дружини и горски служители предприеха действия с цел оцеляването на местния дребен и едър дивеч в страната. Те положиха много усилия, заредиха хранилките, подхраниха дивеча и осигуриха безснежни места за дребния дивеч. През последните дни видяхме стотици снимки и споделяния от ловци в форума БГ ЛОВ и социалните мрежи как организирано или поединично колегите изпълняваха своя дълг към дивите животни.

Българският ловец за пореден път доказа, че е истинският стопанин на дивеча и че ловното ни движение с право се нарича най-старата природозащитна организация в България!

В същото време, никой от нас не видя в гората или полето някой еколог, природозащитник или зелено човече да положи поне малко усилие в помощ на бедстващия дивеч. Нямаме и информация за това някой от тях поне да е предложил помощ.

За това, ловен портал БГ ЛОВ обявява конкурс за снимка с дата и година на нея, в която да се вижда, как в тези изминали тежки зимни дни, еколог или група еколози зареждат хранилки, подхранват дивеча, осигуряват беснежно укритие и хранилка за местния дребен дивеч или поне някаква грижа за дивите животни!!!

Ловен портал БГ ЛОВ ще се постарае да награди този който намери такава снимка/снимки и ги качи тук: ТЕМА В ФОРУМА БГ ЛОВ

Наградата ще е УИКЕНД ЗА ДВАМА НА МОРЕТО:

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене