Слаби превалявания днес

времето

Днес ще е предимно облачно с временни разкъсвания, главно в североизточните райони. Ще има слаби превалявания предимно от дъжд, по високите полета на Западна България и в Предбалкана дъждът временно ще се примесва със сняг. Преди обяд на отделни места в низините ще има мъгла. Максималните температури ще бъдат между 5° и 10°.

 За Благоевград максималната температура днес ще е 6°, а минималната 2°, за Банско 5°/3°, Разлог 5°/4°, Дупница 5°/1°, Кюстендил 5°/-1°, Перник 4°/0°, Гоце Делчев 7°/5°, Сандански 6°/2° и в Петрич максималните температури ще достигнат до 6°, а минималните до 2°.

Повече за времето в градовете от Югозападна България може да видите тук:

http://www.e-79.com/weather.html

Атмосферното налягане постепенно ще се понижи и ще е по-ниско от средното за месеца.

Над планините ще е предимно облачно с временни разкъсвания на облачността. На места ще има слаби превалявания от сняг. Ще духа слаб до умерен предимно южен вятър. Максималната температура на 1200 м ще е около 0°, на 2000 м около минус 4°.

По Черноморието ще има разкъсана облачност, намаляваща до слънчево. Ще е почти тихо. Максимални температури ще са между 8-10°. Температурата на морската вода 5-6°. Вълнение на морето 1-2 бала.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене