Местния печат

печат

„Струма“

Гастарбайтер – син на антиислямиста Недим Таламанов, загина в катастрофа в САЩ, близките събират спешно $20 000 да докарат затворения ковчег

Възпитаник на Американския университет от гърменското с. Рибново загина при катастрофа в САЩ във вторник. Черната вест застигнала родителите на Благовест Таламанов същата нощ, когато негов приятел от Америка им звъннал, за да съобщи за нелепата кончина на 28-годишния младеж.

 

Директорът на Басейнова дирекция – Благоевград Чавдар Молов уволнен, докато е в болнични

Освободиха от поста директора на Басейнова дирекция Западнобеломорски район – Благоевград Чавдар Молов. Във вторник той е бил извикан в Министерството на околната среда и водите, където зам. Министър Павел Гуджеров му връчил заповедта.

 

С 554 неизвинени отсъствия Гимназията по селско стопанство оглави черната класация

Черната класация на училищата с най-много неизвинени отсъствия на ученици от час обявиха от Инспектората по образование в Кюстендил. Лидер в негативната класация за среде брой неизвинени отсъствия на ученик е Професионалната гимназия по селско стопанство в Кюстендил със 7.7 отсъствия от час на ученик, или 554 отсъствия, направени от 72-мата ученици в училището.

 

Експолицейският шеф на Пиринско Г. Костов е новият главен секретар на МВР

„За мен е голяма чест, че премиерът и президентът ми преложиха да стана главен секретар на МВР. Приемам го като изключително задължаващо и отговорно, с пределна мотивация. Ще дам всичко от себе си“, заяви вчера пред „Струма“ Георги Костов.

 

 

„Вяра“

Горският шеф на Самоков Александър Кроснев назначи на апетитна длъжност уволнения за фалшива диплома Димитър Керефейн, хората: Взима двойна заплата, двамата са приятели

Уволненият заради фалшива диплома за лесовъдска дейност Димитър Керефейн е назначен на работа в ДГС-Самоков от директора Александър Кроснев. Керефейн е бил назначен със заповед на 07.02.2012 г. от РДГ-София като контролен орган към РДГ-Самоков, като е получавал около 450 лв. заплата. 2 години по-късно със заповед на изпълнителния директор на ИАГ инж. Тони Кръстев го отстраняват.

 

Разследваната за отвличане на 4-годишния Гошко от Дупница 27-годишна Екатерина Йовчева се обади от Италия: Синът ми е добре, бившият ми съпруг Йордан Александров ме малтретираше, има присъда за сводничество, подсъдим е за отвличане, ходи с травестити

Дупничанката Екатерина Йовчева, срещу която бе внесена жалба за отвличане на 4-годишното детенце от Дупница, вчера се обади по телефона от Италия в редакцията на вестник „Вяра”, за да опровергае твърденията, че детето й е отвлечено от нея по корупционна схема на паспортна служба – Второ полицейско управление на Благоевград.

 

Уволниха шефа на Басейнова дирекция в Благоевград Чавдар Молов, за наследник на поста спрягат Красимир Роячки

Директорът на Басейнова дирекция Западнобеломорски район-Благоевград инж. Чавдар Молов получи заповедта си за освобождаване на поста. Нареждането за отстраняването му е връчена в Министерството на околната среда и водите, докато той все още е в отпуск по болест

 

Полиция изтръгна от обятията на дупничанката Зорка Младенова малкия й мопс, докара й нервна криза

37-годишната Зорка Младенова от Дупница получи нервна криза и влезе в столична клиника, след като полиция влезе в дома й, за да отнеме четириногия й приятел порода „Мопс”, с който живее от четири години. Драмата започнала преди няколко седмици, когато първите собственици на домашния любимец се върнали от гурбет в Италия и поискали да си го приберат.

 

Лавина зарупа 37-годишния скиор Васил Чолаков под Тодорка, измъкнаха го жив като по чудо, кметът Георги Икономов: Това е безумие, имаше риск и за спасителите 

37-годишен мъж от София оцеля като по чудо, след като бе затрупан от лавина в Банско. Инцидентът с Васил Чолаков стана вчера по обяд под връх Тодорка, докато карал ски. Само щастливата случайност и късметът го спасили от най-страшното, тъй като, когато лавината паднала, мъжът бил съвсем сам на пистата.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене