Младежи от цялата страна се включиха в VІ-ти зимен университет под надслов „Можем в България” в Сандански

63992-632x358

Младежи от цялата страна се включиха в VІ-ти зимен университет под надслов „Можем в България”в Сандански, организиран от младежката структура на ПП ГЕРБ.

Цветан Цветанов, заместник-председател на ПП ГЕРБ подкрепи участниците във форума и заяви, че те трябва да са отговорни. „Партията дава голям шанс на младите хора да се реализират и резултатът е вече налице, след като представители на младежи ГЕРБ вече заемат отговорни структури не само в България,а и в ЕС”, заяви Цветан Цветанов.

На мероприятието продължават да се обсъждат теми, свързани с отговорността на управлението, секторните политики на партията, приоритетите пред ГЕРБ, както и подготовката за предстоящите местни избори. На срещата, освен младежи от цялата страна, присъстват председателят на Народното събрание Цецка Цачева, народният представител Даниела Савеклиева, заместник-министър Калин Каменов, Георг Георгиев, вицепремиерите Томислав Дончев и Румяна Бъчварова, министрите Теменужка Петкова, Лиляна Павлова.

Мероприятията се реализира с подкрепата на фондация „Ханс Зайдел”, чиито представител в България – Богдан Мирчев също бе сред гостите на събитието./Фокус

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене