Младен Тимчев: Държавата има ключова роля за работеща икономика и по-високи доходи

“Във време на криза, а и не само, държавата има ключова роля за развитието на икономиката, а оттам и повишаването на доходите на хората”. Това каза при разговорите си със санданчани третият в листата на БСП-Обединена левица Младен Тимчев. По думите му 100-те решения в програмата на левицата дават посока именно за това. За подпомагане на икономиката той даде пример с предложението на социалистите да има държавна подкрепа в лицето на Българската агенция за експортно застраховане и чрез увеличение на застрахователния капацитет на БАЕЗ.

„Това ще спомогне за осигуряване на достъп до нови пазари за българските предприятия, като държавата поема рисковете“, коментира още Младен Тимчев. Според него създаването на благоприятна бизнес среда и намаляването на административната тежест са от първостепенна важност за укрепване на българската икономика.

“Само с работещи и успешни дейности държавата ни ще има финансова стабилност, а оттам и възможност за по-добра социална политика, насочена към младите семейства, възрастните хора и тези в неравностойно положение”, обобщи кандидатът за народен представител.

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search