Ексклузивно! Николина Чакардъкова проговори за изборните резултати в Пиринско…

georgi_parvanov„Има две гледни точки след нашия резултат в Пиринския край. Първо – удовлетворена съм, тъй като за мен няма купен нито 1 глас. С крадци и лъжци не мога да се боря“, коментира народната пеивца Николина Чакърдъкова,коят беше водач на листата на АБВ за Благоевград.

„Ние търсихме добри хора и намерихме цели 5500. Доволна и щастлива съм, че за пореден път надскочих себе си, като запазих честта, достойнството и почтеността си”, допълни тя след като излязоха окончателните изборни резултати, които отредиха 3,93% от вота за АБВ.

Народната певица призна, че е очаквала по-добър резултат, но реалността трябва да се приеме. „Ако всяка целувка беше глас за мен, щях да имам най-голямата подкрепа в региона. Няма логика в случилото се. Дала съм толкова голям принос за обществото, колкото другите водачи на листи не са дали. Но политиката се е превърнала в дрога и убива хората”, каза още Чакърдъкова.

В Благоевгтрадска област най-много гласове събра ГЕРБ, следвани от ДПС и БСП. АБВ остана на седмо място след Реформаторският блок, ББЦ, Патриотичният фронт и дори Атака.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене