„Пирин“-Благоевград победи с 4:0 като гост „Ком“- Берковица и се класира за следващия кръг в турнира за Купата на България

Пирин победи категорично с 4:0 като гост Ком Берковица и се класира за следващия кръг в турнира за Купата на България. Там възпитаниците на Иво Тренчев ще мерят сили със столичния Левски.
В герой за отбора от Благоевград се превърна Запро Динев, който отбеляза и четирите попадения за успеха.

В 11-та минута Денис Бучев центрира в наказателното поле, но Запро Динев се размина с топката на далечната греда. Десет минути по-късно обаче Пирин излезе напред в резултата, когато пас на Евгени Георгиев намери Запро Динев, който отбеляза за 0:1. В средата на полувремето Пирин можеше да удвои аванса си, но удар с глава на Александър Дюлгеров бе спасен от вратаря на домакините.

Минути след подновяването на играта Ботнари проби по десния фланг, последва центриране към Запро Динев, който с глава отбеляза втория си гол в мача. Малко по-късно можеше да падне и трети гол, но ударът на Станислав Костов се отби в гредата, а при добавката Ботнари стреля неточно. В 81-та минута Пирин реши всичко в мача когато Запро Динев оформи своя хеттрик в мача. Рециталът на нападателя продължи и две минути по-късно той заби четвърти гол във вратата на отбора от Берковица след удар от границата на наказателното поле, оформяйки крайния резултат в мача.

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search