Банско не успя да се противопостави на ЦСКА-2 и остана на предпоследно място с 2 т.

Тимът от планинския курорт не успя да покаже, че заслужава да победи, след като установи превъзходство само в последните 15 минути

Срещата започна добре за възпитаниците на Стамен Белчев, които създадоха доста положения в първите минути. Гостите обаче успяха да отбият атаките им и на свой ред да контраатакуват. След след грешка в отбраната на тима от Борисовата градина Георги Фикийн бе най-съобразителен и откри резултата. Последва натиск на играчите на ЦСКА, което се увенча с успех в 23-ата минута, когато Милчо Ангелов се разписа след удар с глава. В последните секунди на първата част Иван Минчев центрира към Пламен Гълъбов, който се извиси над всички и направи обрата пълен.

В 47-ата минута Александър Георгиев изведе Милчо Ангелов на стрелкова позиция, който с диагонален шут вкара своя втори гол в срещата.

Последните 15 минути гостите се вдигнаха на щурм и това доведе до няколко разбърквания в наказателното поле. Играчите на Петко Медвецки все пак стигнаха до гол в 83-ата минута за крайното 3:2.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене