НАД 70 ЖИТЕЛИ СЕ ВЪЗПОЛЗВАХА ОТ ИНОВАТИВНАТА ДИАГНОСТИКА НА СТОЙКАТА И ХОДИЛАТА

По инициатива на Община Банско и с любезното съдействие на Борислав Чонгов, доктор по кинезитерапия, в града се проведоха безплатни консултации за местните жители.
Над 70 души се възползваха от възможността да преминат диагностика с иновативната система DIERS Postura – Форметрик, която е единствена по рода си в България. Тази модерна технология осигурява детайлен анализ на стойката и ходилата, както и открива и оценява нарушения в опорно-двигателния апарат.
Борислав Чонгов, доктор по кинезитерапия, е родом от Банско. Той е кинезитерапевт с дългогодишен опит и главен асистент в Национална спортна академия „Васил Левски“. Неговият принос към здравеопазването в родния му град е безценен, а усилията му да помага на съгражданите си са високо оценени.
Общинското ръководство изразява благодарност към него и неговия екип за всеотдайната работа и помощта, която предоставят на жителите на община Банско.
Всички пациенти в консултациите получиха персонално внимание и съвети за индивидуални упражнения, които да подобрят тяхното здравословно състояние.
Община Банско продължава активно да се грижи за здравето на своите граждани, предоставяйки достъп до иновативни медицински услуги, което е приоритет в управленската програма на кмета Баненски. Благодарение на усилията на специалисти като Чонгов, жителите на града получават професионални съвети и решения за подобряване на тяхното физическо състояние, което е от съществено значение за повишаване на качеството на живот на жителите на общината.

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search