Последната тенденция  сочи, че жителите на Сандански, след драстичното  спадане на цените на ваканционните имоти на Попови ливади,  проявяват небивал интерес към тях.

Интересно! Попови ливади – магнит за новодомци и туристи от Сандански

  1. Това е кодът. Но не е конспиративен, а съвсем обикновен – пощенски. На едно необикновено и красиво място, което до месец май на 2015г. бе курортна местност. От тогава, Попови ливади е село. Търсенето на  ваканционни имоти се увеличи по време на пандемията и не намалява и досега. Пандемията направи така, че цял отрасъл да се развие доста скоростно. Цените на къщите и апартаментите нараснаха, което доведе до търсене на парцели от страна на предприемачи.

Последната тенденция  сочи, че жителите на Сандански, след драстичното  спадане на цените на ваканционните имоти на Попови ливади,  проявяват небивал интерес към тях.

От своя страна, спадането на цените на Попови ливади,  се случи след отрезвяването от страна на собственици на имоти поради липса на интерес от страна на инвеститорите, което наложи и свалянето на  цените в най -младото планинско курортно село в пиринския край.

Проучване на Топ Преса сред водещите фирми за продажба  на имоти в Гоце Делчев и Попови ливади  не само показва тенденция за намаляване на цените. Нещо повече – има доста собственици на имоти на така известния Папаз чаир, които при преговори са готови на доста неочаквани компромиси, от което жителите на град Сандански определено знаят как да се възползват.

Динамиката на пазара на ваканционни имоти в България зависи от широк спектър фактори, включително икономически, социални и екологични промени. С устойчив подход и внимание към развитието на регионите, този пазар обещава да продължи своя позитивен тренд в бъдеще.

 

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search