Ахмед Башев (агент Манол) заявил, че представителите на ДПС казват "не" на омразата и "да" на толерантността и на взаимното уважение. Кое уважение? Та именно те са били доносниците на ДС по времето на т.н. Възродителен процес.

Ахмед Башев категоричен:“Каквото и да ми е причинил аз винаги ще съм с Доган. Няма да го предам! “ 

Наричат го Ахмед Доган, Меди Доган, но за много хора той си оставал просто един агент Сава,  от структурите на Държавна сигурност. Послушен, добре обучен, добре обработен да бъде убиец на демократични процеси, на морал, справедливост и върховенство на закона, особено последните 31 години.Преди време агент Сава (Ахмед Доган)  изрекъл една невероятна лъжа – “30 години преход, 30 години ДПС”. Защо казваме, че е лъжа? Лъжа е, защото ДПС – Движение за Права и Свободи умира още през 1991 година. От 1991 година до ден днешен, не само, че е 33 години преход, а и 33 години от завладяването на ДПС от агенти на ДС.

Веднага ще се обосновем за твърдението.

Ахмед Доган – лидер на партията, агент Сава;

Ахмед Башев – бивш депутат, агент Манол;
Лютви Местан – бивш лидер, агент Павел;
Юнал Лютфи – бивш депутат, агент Мурад, Сидер;
Осман Октай – бивш зам.-председател, агент Огнян;
Янко Янков – бивш депутат, нещатен служител на ДС;
Кадир Кадир – бивш депутат и съветник на президента Първанов, с псевдоним “Първанов”;
Стоян Денчев – бивш депутат, агент Симеонов;
Гюнер Тахир – бивш заместник-председател, агент Георгиев

Движението за права и свободи е учредено на 4 януари 1990 г. и според Искра Баева създаването му, както и на основаната няколко дни по-късно ОКЗНИ, е пряка последица от взетото на 29 декември от ЦК на БКП решение да се върнат имената на българските мюсюлмани. По-късно става известно, че Ахмед Доган, както и други водещи фигури на ДПС са бивши активни агенти на Държавна сигурност,  която е пряко отговорна за провеждане на т.нар. Възродителен процес. И ако това не е политическа шизофрения, кое е?

Именно Ахмед Башев (агент Манол) заявил, че представителите на ДПС казват „не“ на омразата и „да“ на толерантността и на взаимното уважение. Кое уважение? Та именно те са били доносниците на ДС по времето на т.н. Възродителен процес.

На 24 ноември 2015 г. Турция сваля над Сирия руски военен самолет, участващ в сирийската гражданска война. Председателят на ДПС Лютви Местан чете декларация в Народното събрание, с която защитава това действие. На 17 декември, на коледна сбирка на ДПС, бившият лидер и настоящ почетен председател на ДПС Ахмед Доган критикува това действие на Местан, обвинявайки го в конфронтация с Русия чийто „възход е необратим процес“. След това последвало отстраняването на Местан, и започналото вербуване от негова страна към Ахмед Башев. На което Башев отговорил така: „Уважавам г-н Лютви Местан както и всеки, който е бил лидер на ДПС, но избирам г-н Ахмед Доган. Оставам верен на движението и ще работя за него“. Днес, въпреки фактът, че бе предавен през годините доста пъти от своя лидер в родното си Рибново Башев не спира да говори – „Каквото и да ми е причинил аз винаги ще съм с Доган. Няма да го предам! “

И как няма да е останал верен на Сокола, като през 2009г. лично Доган излиза на митинг в подкрепа на Гърменския Сокол:

„За мен е чест, казал Доган, да бъда водач на тази листа, но кауза е за ДПС г-н Башев да спечели в област Благоевград, да бъде мажоритарният депутат на района, защото в негово лице ние имаме знака, който защитава правата и свободите и на Рибново, и на целия Благоевградски регион. Винаги съм бил убеден, посочил лидерът на ДПС, че Рибново е бил синоним на свободата, на правата и свободите на човека, синоним на твърдост.“

Явно думите на ген. Иван Кръстев, депутат от БСП през онези бурни времена, са се оказали истина, че: “с агентчета ще връткаме турците още 20 години и те ще гласуват за това, което ние искаме”. Това е било казано от генерала през 1991 година. Години по-късно от тази дата турците продължават да бъдат връткани и те гласуват за това, което бившата Държавна сигурност и техни агенти искат.

След 1991 година ДПС престава да бъде Движение за Права и Свободи и показва истинското си лице и име – Държавна Партийна Сигурност.

Това е ДПС. Вашето, а не на българските граждани.

.

 

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search