Безплатни занимания по интереси за децата в Кюстендил

Обединен детски комплекс обяви прием за новата учебна година. Заявленията за участие се подават от страна на родителите или настойниците в сградата на ОДК. В групите могат да участват деца от предучилищна група до XII клас.

Предлага се участието в групи по футбол, таекуондо, шахмат и тенис на маса. Сформирани са клуб „Роден край“, еко клуб „Малкият принц“, школа по народни танци, школа по куклен и драматичен театър, изобразително изкуство, приложно изкуство, обучение по китара и Състав по камерна музика. Работи и клуб по авио и ракетомоделизъм.

Заниманията се провеждат от опитни и отговорни учители и ръководители, доказали своите качества през годините, с множество постижения и награди от международни, национални и регионални конкурси и фестивали. Осигурена е сигурна педагогическа среда за деца и ученици, в която те могат да творят и спортуват ползотворно.

„Участниците имат възможност да се занимават заедно със свои връстници от други класове и училища в община Кюстендил, да изграждат нови познанства и приятелства“, посочиха от ОДК. Всички занимания са безплатни.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене