В Господинци събраха близо 3000 лв.за сираците

При голям интерес и добра активност масово жителите на малкото село се включиха в благотворителния базар който кметство Господинци организира само с една цел да помогнем на деца в нужда /сираци/. Силна съпричастност и желание да съдействаш в добрата кауза караше хората да са активни и всички артикули предоставени от дарители бяха изкупени на сто процента. Нека е за здраве на всеки решил да помогне и да направи дори и малка садъка, нека Аллах да оцени благородните жестове на всеки дарител.

Средствата събрани от продажбата и даренията в кутията са 2731лева. Огромни благодарности към всички дарители, благодаря на екипа който работи с мен за осъществяването на събитието. Специални благодарности към семейство Мемиеви за активното ни съдействие от страна на цялото семейство към благородната кауза. Благодаря на шестимата млади хора които за пореден път бяха зад гърба ми и дадоха пример на своите връстници как трябва да се постъпва при едно такова благородно събитие. Адмирации и поклон пред благородния жест на танцов състав село Беслен включили се безвъзмездно с идеята да помогнеш в едно добро дело, те са пример и емблема на това село.

Благодаря на орк. Чоки Бент за поредния благотворителен жест. Специални благодарности и към певицата от село Корница Вени Вражели която направи благотворителен жест към нашето събитие и повдигна градуса на настроението за да могат жителите на малкото село подобаващо да изпратят старата година с кръшни хора. А една снимка на малката чаровна Зайнеп Пилева която сякаш е част от новогодишната украса в залата ни показва колко хубав и чист може да бъде света. Кметство Господинци пожелава на всички весела и спокойна Нова година изпълнена само с радостни и приятни спомени. Бъдете здрави.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене