В сандански се питат -Къде изчезна Яне Янев?

Покрилият се от медийното пространство Яне Янев настоящ общински съветник в Сандански, явно не му е до политика. От месец октомви 2023 година местният политик и бивш национален „герой“ не се е появавал в публичното пространство, дори личнат аму фейсбук страница замлъкна. Припомняме, че неведнъж лидерът на РЗС,  е „излизал“ като върл защитник на хората, като се е обявявал за противник на всякакъв вид корупция. Беше завидно активен и в общинския съвет в Сандански. Къде е е сега, питат се негови съграждани? Кой и защо му затвори устата и му върза ръцете на деен политик? 

Последният му пост в социалните мрежи, който както казахме е от октомври месец, 2023г., цитиран:  Яне Янев: Вижте как схемаджиите сгънаха над 4 млн. лева само от един общински имот! И до там! Жалки гледания и никакви реакции. Пушек и нищо…

„Бих искал накратко да ви представя фактологията как изникна 18-метров блок в парковата градина пред санаториума. Този имот от близо 1 дка с цена от 200 хил. лева е продаден от общината на поставено лице с прякор „Джалето“. След което с бързи темпове върху имота е построена сграда на 6 етажа с височина от 18 метра и РЗП приблизително 3 хил. кв.м. В началото на т.г. Яне Янев, настоящият общински съветник в Сандански, става  и търговец.  Като става, един от големите животновъди в региона, открива първи фермерски био магазин. Въведена е и електронна търговия с екологични месни продукти от фермата на Янев“. Явно, на лидерът  Яне Янев, хич не му е до политика  и отдава цялата си енергия на… фермерството. Има и грозни слухове, че подалият оставка като лизер на РЗС екс депутат е закъсал нещо здравословно, но ние от Топ Преса се молим и вярваме, че те са плод на човешка злоба не на факти.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене