Руса и секси - досущ като фолкзвездата Камелия, но с псевдонима Ая. Това е новото лице в музикалния шоубизнес, което се опитва да пробие в тежките за артистите времена.

Феновете недоволни от неврокопската звезда Айя – не трябвало да избира чалгата! ГОРЕЩО ВИДЕО

Прекрасната млада дама, Александра Койкова, както е нейното име е родом от гр. Гоце Делчев. Завършва маркетинг и мениджмънт в Aarhus University – Дания. Стартира ударно музикалната си дейност през 2021 година. След участието си в „Гласът на България“,  подписва с музикална компания, а с днешна дата е самопродуциращ се изпълнител със собствени парчета и стилен репертоар. 

От малка мечтае да се занимава с музика и танци и да бъде на голямата сцена. Своите певчески данни, тя разкрива още в ранна детска възраст, като осен че пее, талантливата изпълнителка пише, както  музика – така и стихове.  С тотален завой далеч от пошлостта и провокацията, младата изпълнителка залага на солиден звук, хитово звучене и автентичност. Руса и секси – досущ като фолкзвездата Камелия, но с псевдонима Ая. Това е новото лице в музикалния шоубизнес, което се опитва да пробие в тежките за артистите времена.

Тя носи провокативното за времето, в което живеем заглавия „Короната“ но посланието няма нищо общо с пандемията. Очаквано първата, която подкрепи изгряващата звезда е Камелия. Русата фолк фурия веднага промотира парчето на протежето си в социалната мрежа и песента на Ая бързо набра популярност. „Благодарна съм на Камелия, че бе първата, която повярва в мен“, искрено споделя Алекс, която вече се подвизава с артистичния псевдоним Ая, пише роден таблоид. Този разък завой в карерата на Койкова обаче, трудно се приема от феновете. На фона на таланта, който тя демострира в музикалния формат, се очаквало чаровната неврокопчанка да поеме път към поп музиката, а не към чалгата. Ето защо в този смисъл те приемат подкрепата от страна на Камелия като подвеждане.

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене