Самият той отказва, каквто и да е коментар, но слуховете носят, че е напуснал поста заради лоялността си към Ахмед Доган, който обаче е на път да остане без партия. Други са категорични, че Кълков е с Делян Пеевски и ДПС, очаква се да бъде номириран за кандидат депутат на челна позиция. Времето ще покаже, къде е истината. 

Кълков лоялен към Доган или се гласи за листата….?

Кой застави заместник-губернатор от ДПС да подаде оставка, питат служители в Областна администрация – Благоевград. От кабинета на Георги Динев, който е силен активист на ГЕРБ, съобщиха лаконично, че Елхан Кълков е поискал сам да бъде освободен.

„Елхан Кълков днес подаде заявление до министър-председателя на България, в което изрази желанието си да бъде освободен от длъжността. Кълков заяви, че причините да подаде оставка са лични. Той бе назначен за заместник областен управител със Заповед № КВ-409 от 26 юни“, пишат официално от Областна администрация.

В последните няколко седмици Елхан Кълков оказваше ежедневно съдействие и работи усилено за овладяване на пожарите, бушуващи на територията на област Благоевград. Припомняме, че Кълков е бивш депутат от района на Гоце Делчев. Ползва се с голямо доверие от съпартийците си в Пиринско. Самият той отказва, каквто и да е коментар, но слуховете носят, че е напуснал поста заради лоялността си към Ахмед Доган, който обаче е на път да остане без партия. Други са категорични, че Кълков е с Делян Пеевски и ДПС, очаква се да бъде номириран за кандидат депутат на челна позиция. Времето ще покаже, къде е истината.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене