Бай Джевджет!Позакъснял партизанин, който не знае как шуми гората, ама се бие в гърдите: Аз съм автентичен шумкарин, бе!

Като какъв Джевдет Ибрям Чакъров ще преговаря за съставяне на правителство с третия мандат? Той е само един независим народен представител в 50-ото Народно събрание. Т. е. представлява само и единствено себе си.Нищо, че по съдебни книжа е и съпредседател на Движението за права и свободи. И нищо, че Делян Пеевски му е направил най-луксозния офис на политик в България в момента.

И нищо, че Чакъров е успял да стане по-богат и от Ахмед Доган.

В 50-ото Народно събрание Джевдет Ибрям Чакъров е представител само на Джевдет Ибрям Чакъров. И говорене от рода на „Ако ни поканят, ще участваме в разговор за правителство с третия мандат“ би се посрещнало от мъдреците в което и да е турско село у нас с връщане на паса: Не говори като Ибрям башия!

366 310 избиратели подкрепиха ДПС на 9 юни и изпратиха в парламента 47 представители с основна цел: Да бъде съставено редовно правителство, за да продължават добрите новини за депесарските региони от последната година!

В деня на гласуването на проектокабинета „Росен Желязков“, при осигурени 127 гласа за дълъг живот на правителството, сабалян Рамадан Аталай и Джевдет Чакъров се появиха със „селям“ от Ахмед Доган, който уж им казал да не се подкрепи правителството на ГЕРБ-СДС. 15 им повярваха и убиха единствения шанс за правителство в рамките на това Народно събрание.

За отбелязване е, че до днес почетният председател Ахмед Доган нито е потвърдил за тази „заповед“, нито е казал, че иска отстраняването на Делян Пеевски, каквато битка водят Рамадан Аталай и Джевдет Чакъров, шишкани и от Илхан Кючюк.

Но каквото ще да става вътре в ДПС, важното е, че не бива депутатите да се гаврят с избирателите си.

След като си предал Избирателя с първия мандат, не е някакси мъжкарско и не е по турски читаво да правиш някакви тънки сметки с невъзможния трети мандат. Автентичните депесари знаят какво значи това, знаят как да долавят пулса на турската и депесарска общност. А Чакъров е от късните депесари и няма тези сетива. Той се появи в Движението за права и свободи чак след 1996 година.

Позакъснял партизанин, който не знае как шуми гората, ама се бие в гърдите: Аз съм автентичен шумкарин, бе!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене