Хороскоп 23 юни: Три зодии ги чакат големи драми

Много приятни емоции за Овните, а Раците да не прекрачват границата

Овен

Среща със стар познат, макар и неочаквана, ще донесе много приятни емоции: не само ще имате какво да си спомните, но и за какво да говорите, когато планирате общото си бъдеще.

 

Телец

Основните качества, които е препоръчително да проявите днес, са недоверието и предпазливостта: те са тези, които ще ви предпазят от неразумни действия, които могат да доведат до неприятни последици.

Близнаци

Не бързайте да се радвате на събитие, което все още не се е случило: има голяма вероятност всичко да се промени в последния момент и това, което вече смятате за победа, ще се превърне в поражение – злото око не може да бъде изключено.

Рак

След като сте посветили деня на семейството си, опитайте се да изключите прекомерната натрапчивост от стила си на общуване – особено когато става въпрос за деца: опитайте се да не прекрачвате границата, след която рискувате да ги отегчите.

Лъв

Не бързайте да правите далечни заключения от фактите, които ще ви станат известни днес: най-вероятно те няма да са достатъчни, за да получите пълната информация и – най-важното! – обективна картина.

Дева

Денят е неблагоприятен за нови начала, но защо не започнете да се подготвяте за тях: можете например да определите целта, която трябва да си поставите, и да изберете тактика за постигането ѝ.

Везни

Основното за вас днес е да не се увличате по алкохола, защото под негово влияние представителите на знака ще станат твърде разговорливи и може без да искат да разкрият важна тайна.

Скорпион

Осъзнавайки, че имате нужда от подкрепа, не се колебайте да помолите хората около вас за това: те с готовност ще се притекат на помощ, като направят всичко, което зависи от тях, а в някои случаи дори повече.

Стрелец

Стрелците най-накрая могат да получат магическия ритник, който им липсва, за да започнат да се движат в посоката, от която се нуждаят – днес ще могат да започнат да действат.

Козирог

Нищо не оказва толкова негативно влияние върху отношенията с другите – особено с близки хора – както инатът: не трябва да го проявявате, освен ако не е абсолютно необходимо – опитайте се да намерите разумен компромис.

Водолей

Идеята за решаване на важен ежедневен проблем може да дойде от най-неочаквания източник – например в сън – така че трябва да обърнете максимално внимание на уликите на подсъзнанието.

Риби

Напоследък работите много и усилено, така че с право заслужавате почивка: вярно е, че един ден – този ден – ще ви бъде разочароващо недостатъчен, но трябва да започнете отнякъде.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене