Астролог разкри най-важното за всеки човек: Сродната ви душа може да е…

„Енергията никога не се губи. Глупаво е да се смята, че ние идваме тук на Земята и за 30-50 години придобиваме своята гениалност върху табула раса. Обикновено гениалните хора това са го изживявали и в даден кулминационен момент само го изразяват” – смята астрологът.

„Има важни кармични отношения между хората. Важните хора в живота ни винаги са кармично свързани с нас по някакъв начин. И тук искам да дам нещо много ценно като информация, което за хората може би ще прозвучи трудно смилаемо.

Най-трудните взаимоотношения в живота ни, които са най-предизвикателни, са свързани с най-важните ни учители” – разкрива Хули Леонис.

Хората често се питат: Къде е сродната ми душа?

„Никой не е гарантирал, че сродната ви душа това ще е вашият партньор в този живот. Това са приятел или приятелка, но в никакъв случай не са родители, може да са баба и дядо обаче. Обикновено това са хора, които много ни помагат в даден момент в живота.

Никой не гарантира, че сродната душа ще остане с вас завинаги. Сродната душа при много малко хора е партньорът. Много често, когато се питате къде е сродната ви душа, може да се окаже, че тя е минала вече през живота ви.

В кармичните връзки човек не винаги е могъл да се разплати с другия. Има енергия, която излъчваш, и енергия, която се връща. Никой не гарантира обаче, че тази енергия ще се върне в настоящия живот” – казва астрологът Хули Леонис, цитиран от chudesa.net.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене