ХОРОСКОП ЗА 2 ЯНУАРИ

ОВЕН

Спо­кой­но за­поч­ва­те събота и у мно­зи­на до­ми­ни­ра доброто нас­т­ро­е­ни­е. Де­нят е пло­дот­во­рен и но­си добри новини. По­ве­че вни­ма­ние тряб­ва да от­де­ли­те на от­но­ше­ни­я­та с близките си, къ­де­то не­о­чак­ва­но ще се стиг­не до разногласия по ма­те­ри­а­л­ни при­чи­ни. Не се гневете.

ТЕЛЕЦ

Събота е не­у­до­бен ден за разрешаване на парични въпроси поради своята празничност. Не ви лип­с­ват въз­мож­нос­ти за ре­а­ли­зи­ра­не на пло­дот­вор­ни стъп­ки. По­ра­ди стра­нич­ни об­с­то­я­тел­с­т­ва, ко­и­то ня­ма да ви поз­во­лят сво­бод­на изя­ва, дей­ност­та ви мо­же да бъ­де ог­ра­ни­че­на.

БЛИЗНАЦИ

Събота е дос­та при­я­тен ден за вас. По­ло­жи­тел­на е рав­нос­мет­ка­та ви в мно­го на­со­ки – кон­так­ти, са­мо­чув­с­т­вие и здра­ве. Са­мо по от­но­ше­ние на финансови въпроси ще ви из­не­ве­ря­ва къс­ме­тът. Събота ще ви до­не­се но­ви­ни от личен ха­рак­тер, ще ви бъ­де нап­ра­ве­но пред­ло­же­ние за някакво празненство.

РАК

Го­ля­мо е днес ва­ше­то нап­ре­же­ние. Емо­ци­о­нал­на­та ви енер­гия тър­си на­чин да бъ­де из­ра­зе­на. По­ло­жи­тел­на­та й изя­ва ще бъ­де гра­див­на, а от­ри­ца­тел­на­та – раз­ру­ши­тел­на. Във всич­ки слу­чаи тряб­ва да за­па­зи­те спо­койс­т­вие и са­мо­о­б­ла­да­ние.

ЛЪВ

Днес за Лъ­во­ве­те има неп­ри­я­т­на но­ви­на, ко­я­то ще дой­де ка­то “гръм от яс­но не­бе”. Тя има от­но­ше­ние към про­фе­си­я­та ви. Но в край­на смет­ка всич­ко ще се уре­ди по най-доб­рия на­чин и без осо­бе­ни сът­ре­се­ния. В лич­ния ви жи­вот от­но­ше­ни­я­та с брач­ния пар­т­ньор са об­тег­на­ти, но с по­ве­че такт и тър­пе­ние от ва­ша сра­на не­ща­та ще се из­г­ла­дят.

ДЕВА

Мал­ко обър­ка­но за­поч­ва събота за вас още от вкъ­щи. Но на­деж­да­та ви да се ос­во­бо­ди­те от неп­ри­я­т­ни­те впе­чат­ле­ния, ка­то оти­де­те на ра­бо­та, по вся­ка ве­ро­я­т­ност ня­ма да се осъ­щес­т­ви. Ще се сблъс­ка­те с но­ви ядо­ве. Ще бъ­де­те об­х­ва­на­ти от нер­в­ност по­ра­ди не­я­с­но­та­та и не­въз­мож­ност­та да се ори­е­н­ти­ра­те.

ВЕЗНИ

Нес­по­кой­ни сте днес и то­ва уве­ли­ча­ва мно­гок­рат­но въз­мож­ност­та да до­пус­не­те греш­ки. На про­фе­си­о­нал­но рав­ни­ще про­пус­ки не ви зап­лаш­ват и ще се под­чи­ни­те на съ­щес­т­ву­ва­щи­те ус­ло­вия. Но в лич­ни­те и лю­бов­ни­те си от­но­ше­ния мо­же­те да пре­диз­ви­ка­те кри­за по­ра­ди же­ла­ни­е­то си неп­ре­мен­но да на­ло­жи­те сво­е­то схва­ща­не.

СКОРПИОН

Днес дей­ностите са сил­но зас­тъ­пе­ни при вас и вре­ме­то ще пре­ми­не не­у­сет­но. Част от вас ще бъ­дат ак­тив­ни за дейс­т­вия през це­лия ден, дру­ги­те ще тър­сят спо­ро­ве, про­ти­во­ре­чия и кон­ф­рон­ти­ра­не с окол­ни­те. За­ни­ма­ни­я­та ви с фи­нан­си днес бе­ле­жат ус­пех. Ще се зат­вър­дят по­зи­ци­и­те ви в та­зи сфе­ра.

СТРЕЛЕЦ

Събота не е до­бър ден за вас и тряб­ва да бъ­де­те мно­го вни­ма­тел­ни се­га. Най-доб­ре ще бъ­де да не да­ва­те мне­ни­е­то си за ни­що, а да се стре­ми­те да ос­та­не­те не­за­бе­ля­за­ни. Са­мо при­със­т­ви­е­то ви мо­же да се ока­же при­чи­на за ва­ши­те не­доб­ро­же­ла­те­ли. Хубав ден за пътуване. Отдайте се на почивка и съберете сили за нови професионални подвизи.

КОЗИРОГ

Бла­гоп­ри­я­т­но ще се раз­ви­ят ва­ши­те де­ла във събота и мно­зи­на ще на­у­чат за бе­зус­пеш­ни­те опи­ти на сво­и­те про­тив­ни­ци, на­со­че­ни към вас с цел да ви зле­пос­та­вят. В то­ва от­но­ше­ние сте за­щи­те­ни и не е не­о­б­хо­ди­мо да пра­ви­те ни­що осо­бе­но за се­бе си. Спорен и печеливш ден за онези, които се заемат сериозно със задълженията си.

ВОДОЛЕЙ

Несъв­сем доб­ре се чув­с­т­ва­те днес във фи­зи­чес­ко от­но­ше­ние и за ня­кои от вас то­ва мо­же да се ока­же на­ча­ло на здра­вос­лов­но не­раз­по­ло­же­ние. Де­нят има лек не­га­ти­вен ню­анс и из­вес­т­но раз­д­раз­не­ние ще ви пре­чи да дейс­т­ва­те. Не предприемайте рискови начинания, по-добре изчакайте благоприятно време за тях. Ще ви бъде предложена помощ за някаква работа.

РИБИ

Днес Ри­би­те ще бъ­дат за­тор­мо­зе­ни по­ве­че от обик­но­ве­но. Ся­каш сте по­пад­на­ли в ня­ка­къв ла­би­ринт, от кой­то ня­ма из­мък­ва­не и ве­че по инер­ция се дви­жи­те без по­со­ка. Се­га е най-важ­но да ре­ши­те как­ви точ­но са на­ме­ре­ни­я­та ви и след то­ва да си из­ра­бо­ти­те план как да ги пос­тиг­не­те. Ще посрещате гости у дома си, посрещнете ги подобаващо и не повдигайте въпроси за материални неблагополучия.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене