Младият предприемач Мурад Юсеин от Хвостяне: За мен и моите близки Делян Пеевски заслужава най-голямо доверие!

“Аз и семейството ми ще подкрепим г-н Делян Пеевски и партия ДПС на предстоящите парламентарни и евро избори в България.

Във времето господин Пеевски доказа, че е можещ, креативен и градивен политик. Той е народният представител, който не спира да работи в избирателните си региони, винаги е бил близо до хората и стотици са тези, които са получили помощта персонално от него. Той и партия ДПС винаги са били рамо до рамо с бизнеса, с младите … с хората. Умният човек гледа резултатите от една работа, а не злобните безпочвени коментари и политически атаки.

Ето защо съветвам всички да гласуват със съзнание и мъдрост, а не водени от злоба и наивност. За мен и моите близки изборът е бюлетина номер 28 за ДПС и персоналният избор за г-н Делян Пеевски.”

Това са думите на младият предприемач Мурад Юсеин от гърменското село Хвостяне и неговата политическа позиция в период на предстоящите избори. Той е млад, управлява успешен бизнес в родното си място, има и реализирани проекти в Англия. Държи да остане в България, да живее и да се развива тук за това взема отношение по време на избори.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене